23 Δεκ 2015

Οι φήμες και οι αντιδράσεις για την υποτιθέμενη νέα φανέλα της Γιούβε

Αν και είναι νωρίς ακόμη, στο διαδίκτυο κυκλοφορούν σενάρια για την εμφάνιση της Γιουβέντους την επόμενη σεζόν και προκαλούν διάφορες αντιδράσεις.

Μέχρι να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα είναι δεδομένο ότι οι Ιταλοί θα προσπαθήσουν να βρουν διάφορα θέματα για να ασχοληθούν. Ειδικά όσο η Γιούβε κρατάει χαμηλούς τόνους στα μεταγραφικά.

Ενα από αυτά τα θέματα, λοιπόν, είναι η φανέλα της ομάδας για την σεζόν 2016-17. Είναι αυτονόητο ότι τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμη αλλά ιστοσελίδα που ασχολείται με τέτοια θέματα έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το πώς... μπορεί να είναι η επόμενη φανέλα των μπιανκονέρι.



Η ιστοσελίδα της Tuttosport, μάλιστα, παίζει δυνατά το θέμα και έχει και την σχετική ψηφοφορία ώστε να πάρουν θέση οι οπαδοί. Το ερώτημα είναι σαφές: «Σας αρέσει η νέα φανέλα τη Γιουβέντους;».

Αν κρίνουμε από τις αντιδράσεις που υπάρχουν, πάντως, μάλλον η Adidas θα πρέπει να εγκαταλείψει τα συγκεκριμένα σχέδια, αν τα έχει βέβαια…

Το γεγονός ότι υπάρχει περισσότερο μαύρο στη φανέλα, όπως για παράδειγμα στα μανίκια, αρέσει αλλά δεν αρέσει καθόλου η μικρή μαύρη ρίγα μέσα σε κάθε λευκή καθώς θυμίζει... Νιουκάστλ.







 Το θέμα της Tuttosport στηρίζεται στα σχέδια που εμφάνισε το σάιτ footyheadlines.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου