28 Δεκ 2015

Τάσεις φυγής για Τζάτζα

Στο Coppa Italia με την Τορίνο ο Σιμόνε Τζάτζα είχε μια πολύ καλή εμφάνιση. Τα δύο του γκολ και η συνολική του εικόνα ήταν ελπιδοφόρα για τη συνέχεια. Παρόλα αυτά το μέλλον του στο Τορίνο δεν είναι βέβαιο.

Και το πρόβλημα δεν είναι μόνο τι θέλει να κάνει η Γιούβε αλλά ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής. Ο Τζάτζα παραπονιέται πως δε έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής. Θα ήθελε να παίζει περισσότερο και είναι μια λογική για τον ίδιο επιθυμία.

Αν και ο Αντόνιο Κόντε έχει δηλώσει πως τον υπολογίζει στην εθνικής Ιταλίας που θα πάει στο Euro του 2016, ο Τζάτζα φοβάται για τη θέση του. Βλέποντας τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να έχει κατασταλάξει στο επιθετικό δίδυμο Ντιμπαλά-Μάντζουκιτς και πρώτη αλλαγή τον Αλβαρο Μοράτα, ο Ιταλός ποδοσφαιριστής δεν βλέπει αρνητικά μια πιθανή μετακίνηση σε άλλη ομάδα με μοναδικό στόχο να παίζει ολόκληρα 90λεπτα.

Από την Αγγλία έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον οι Γουεστ Χαμ και Κρίσταλ Πάλας αλλά ο Τζάτζα δεν ενδιαφέρεται για κάτι τέτοιο. Αυτό που θα ήθελε, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Gazzetta dello Sport είναι να πάει δανεικός για 6 μήνες σε έναν ιταλικό σύλλογο και να επιστρέψει το ερχόμενο καλοκαίρι στο Τορίνο.

Θυμίζουμε πως σε σχετικά πρόσφατες δηλώσεις του ο Αλέγκρι είχε πει πως ο Τζάτζα θα ήταν καλό να μείνει στο Τορίνο και να παλέψει για τη θέση του επιθετικού.

1 σχόλιο:

  1. Ο Σιμονε ειναι καλος παικτης αλλα μπροστα του υπαρχουν καλυτεροι και αυτο το εχουν αποδειξει μεσα στο γηπεδο!Απο τον Ντιμπαλα περιμεναμε πολλα λογο τους κοστους του κυριως και σιγα σιγα μας δικαιωνει!Ο Μορατα απεδειξε κυριως περυσι τις ικανοτητες του και ο Ματζουκιτς στα τελευταια παιχνιδι μας οδηγει προς την κορυφη!Ο Ζαζα πρεπει να δουλεψει για να κερδισει λεπτα συμμετοχης!Οι εμφανισεις του στην Σασσουολο εδειξαν οτι ειναι ετοιμος για το αλμα και για αυτο αποκτηθηκε!Σε ενα συλογο σαν την Γιουβε ειναι απαραιτητο ακομα και οι αλλαγες να ειναι καλοι ποδοσφαιριστες!Αν ο Ζαζα κανει παιχνιδια αναλογα με εκεινα του κυπελου θα παρει τον χρονο που θελει!

    ΥΓ:Δεν νομιζω οτι χρειαζεται μεταγραφη ενοψη Ιανουαριου!Ειμαστε αρκετα καλοι σε ολες τις γραμμες και ακολουθουμε ενα εξαιρετικο πλανο του Αλεγκρι!
    Φετος το πρωταθλημα οπως ελεγα οταν βρισκομασταν στο -9 και δεν πειθαμε δεν θα χαθει διοτι καμια ομαδα δεν φοβιζει και δεν διαθετει καλυτερο υλικο απο εμας!
    Ηταν αναμενομενο να ρεφαρουμε καποια στιγμη και εγινε!
    Η Μπαγερν στην Ευρωπη ειναι ενας κακος μας δαιμονας αλλα η παραδοση σπαει!
    Η Γιουβε μπορει να πεταξει εξω τους Γερμανους!Ειναι μια απο τις ομαδες που ηθελαν να αποφυγουν!Οτι και αν γινει παντως φετος σημαντικοτερο ολων ειναι το πρωταθλημα και ας εμοιαζε τις προηγουμενες χρονιες υποθεσης ρουτινας!

    FS Ηρακλειο Κρητης!
    fINO Ala FiNe

    ΑπάντησηΔιαγραφή