28 Δεκ 2015

Ο Φάμπρεγκας και η εσωτερική «μεταγραφή» που παρουσιάζει εφημερίδα των Ανιέλι

Μετά τους Γκουντογκάν και Μπανέγκα, είναι η σειρά του Φάμπρεγκας να παρουσιαστεί σαν μεταγραφικός στόχος της Γιουβέντους. Η εφημερίδα του Ανιέλι, πάντως, παρουσιάζει μια άλλη... μεταγραφή.

Συγκεντρώνοντας όλα τα μεταγραφικά δημοσιεύματα ως τώρα, το συμπέρασμα που προκύπτει είναι ότι ο βασικός στόχος των μπιανκονέρι είναι ο Γουντογκάν. Ο μέσος της Ντόρτμουντ αρέσει πολύ καθώς μπορεί να αναλάβει και τον ρόλο του οργανωτή παίρνοντας την μπάλα μπροστά από την άμυνα, απελευθερώνοντας έτσι και τον Μαρκίσιο.

Η περίπτωση του, όμως, είναι πολύ δύσκολη σε ό,τι αφορά τον Ιανουάριο. Δύσκολο, αλλά λιγότερο, είναι του Μπανέγκα της Σεβίλλης και τώρα η Corriere dello Sport υποστηρίζει ότι υπάρχει ενδιαφέρον -και ότι θα δοθεί μάχη κιόλας με την Ιντερ- για τον Φάμπρεγκας της Τσέλσι.

Οσο, πάντως, γράφονται όλα αυτά, η La Stampa της οικογένειας Ανιέλι γράφει ότι η μεταγραφή του Ιανουαρίου θα είναι η επιστροφή στη δράση του Περέιρα.

Ο μοναδικός από τους χαφ της Γιούβε, αφού ο Ερνάνες δείχνει ότι δεν αντέχει, που μπορεί να παίξει είτε στο κέντρο στο 3-5-2 είτε ως ελεύθερος πίσω από τους επιθετικούς στο 4-3-1-2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου