29 Ιαν 2016

Ο 20χρονος οπαδός της Γιούβε που από το πουθενά… έφαγε μαζί με τον Μοράτα

Αφού έβαλε δύο γκολ στον Χαντάνοβιτς, ο Αλβαρο Μοράτα σκόραρε και εκτός γηπέδου το βράδυ της Τετάρτης.

Ο Ισπανός φορ ξεμπούκωσε με τα δύο γκολ κόντρα στην Ιντερ αλλά αυτή δεν ήταν η μόνη χαρά που πρόσφερε σε έναν οπαδό της Γιουβέντους την Τετάρτη. Ο Τζανμάρκο, 20 ετών και με καταγωγή από την Σικελία, μετακόμισε στο Τορίνο πριν λίγους μήνες για σπουδές και όταν βρίσκει ευκαιρία πάει στο γήπεδο για να δει τους μπιανκονέρι.

Το έκανε και την Τετάρτη στο ματς κυπέλλου με τους νερατζούρι και αυτό που έζησε στη συνέχεια -και περιέγραψε ο ίδιος μέσω Facebook- δεν μπορούσε να το φανταστεί.

Επιστρέφοντας σπίτι, ο Τζανμάρκο αποφάσισε να σταματήσει για να τσιμπήσει κάτι σε μια pub του Τορίνο, φορώντας την μαύρη φανέλα της Γιούβε με το όνομα και τον αριθμό του αγαπημένου του παίκτη. Αυτού που λίγα λεπτά μετά εμφανίστηκε στον ίδιο χώρο με μια παρέα πέντε ατόμων.

Ο 20χρονος φοιτητής τον είδε αλλά... δεν τόλμησε να τον πλησιάσει, μέχρι που το έκανε ο Ισπανός. Οπως διηγείται ο Τζιανμάρκο, ο Μοράτα τον ρώτησε το όνομα του, ενημέρωσε πως ό,τι πάρει είναι κερασμένο και στη συνέχεια όταν τον είδε να κάθεται μόνο του, τον φώναξε στο τραπέζι του.

Ο οπαδός της Γιούβε έμεινε για περίπου δύο ώρες, γνώρισε την παρέα του Αλβαρο και συζήτησαν για μπάλα, σπουδές και Γιούβε, έβγαλαν φωτογραφίες, πήρε το αυτόγραφο που ήθελε σε μια φανέλα-δώρο και στο τέλος, όπως είπε, ο Μοράτα του έδωσε το τηλέφωνο του, λέγοντας του ότι μπορεί να του τηλεφωνήσει όποτε χρειάζεται κάτι στο οποίο πιστεύει ότι μπορεί να βοηθήσει.

«Πρωταθλητής εντός και εκτός γηπέδου» έγραψε η Gazzetta dello Sport για τον Ισπανό άσο στο σχετικό θέμα, τονίζοντας το πώς ο Μοράτα επιβεβαιώνει συνεχώς ότι είναι ευτυχισμένος ως μπιανκονέρο στο Τορίνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου