27 Ιαν 2016

Πρωταγωνιστές και κομπάρσοι

Βάσεις για να βρεθεί και φέτος στον τελικό του Coppa Italia και να διατηρήσει ολοκληρωτικά τα σκήπτρα της στην Ιταλία έβαλε η Γιουβέντους μετά το 3-0 επί της Ιντερ.

Παίζοντας με πάθος και αφήνοντας τους φιλοξενούμενους σε ρόλο κομπάρσου, οι μπιανκονέρι πήραν μια καθαρή νίκη και μαζί κέρδισαν τον Αλβάρο Μοράτα που πέτυχε δύο γκολ.

Ο Ισπανός είχε να βρει δίχτυα από της 4 Οκτωβρίου και στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου, επιτέλους, φώναξε «παρών». Στην ποδοσφαιρική γιορτή στην πρωτεύουσα του Πιεμόντε συμμετείχε και ο Πάουλο Ντιμπάλα που μπήκε αλλαγή αλλά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έδειξε πως βρίσκεται σε άριστη κατάσταση πετυχαίνοντας με πανέμορφο τρόπο το 3-0!

Το παιχνίδι ήταν παράσταση για έναν ρόλο με την Γιουβέντους να είναι μια κλάση παραπάνω από την Ιντερ του Ρομπέρτο Μαντσίνι. Τα πολλά λόγια είναι φτώχια μετά από ένα 3-0 σε έναν ημιτελικό.

Forza Juve!

Σχετικά θέματα

Συγκριτική ανάλυση για το πώς μπορεί να εξελιχθεί ο Μοράτα σε παίκτη-κλειδί. Το πρώτο μισό της φετινής σεζόν μόνο καλό δεν ήταν για τον Αλβαρο Μοράτα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να στρώσει το πράγμα από εδώ και πέρα. [Ολόκληρο το θέμα +]

Ο Βιθέντε ντελ Μπόσκε κρούει το καμπανάκι στον Μοράτα. Μια τοποθέτηση που σίγουρα θα… αγχώσει τον Αλβαρο Μοράτα έκανε ο Βιθέντε ντελ Μπόσκε. [Ολόκληρο το θέμα +]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου