27 Ιαν 2016

Τελικά αυτή τη μεταγραφή την παλέψαμε ποτέ; Γιατί αν τη θέλαμε, τον «χάσαμε»!

@ Για τουλάχιστον δύο μεταγραφικές περιόδους φερόταν ως στόχος της Γιουβέντους. Μυστικά ραντεβού, διαπραγματεύσεις, μέχρι και φωτογραφίες παπαράτσι είχαν δημοσιευθεί με τον Μαρότα να είναι, και καλά, κρυφά στο Μιλάνο για τον κλείσει.

Γράφει αποκλειστικά για τη Famiglia Bianconera ο blogger Black Duck

@ Ο ποδοσφαιριστής δεν έφυγε ποτέ την Ιντερ για το Τορίνο. Ούτε για άλλη ιταλική ομάδα ή ευρωπαϊκή ενώ όπως φαινόταν η ομάδα του ήταν ανοιχτή στις προτάσεις.

@ Τελικά ο Φρέντι Γκουαρίν δεν είναι πλέον κάτοικος Μιλάνου.

@ Όχι όμως για να έρθει στην πρωτεύουσα του Πιεμόντε ή να πάει σε κάποια άλλη μεγάλη ποδοσφαιρομάνα πόλη.

@ Ετοίμασε βαλίτσες για την… Κίνα.

@ Ανήκει και επίσημα πλέον στην… Σαγκάη Σενχούα (αν προφέρεται και έτσι)…

@ Τότε έλεγαν πως θα τον ανταλλάξουμε, για όσους θυμούνται, με τον Μίρκο Βούτσινιτς.

@ Ελεγαν πως μπορούσε να προσφέρει και κάποιοι έλεγαν ακόμη πως δεν καταφέραμε τελικά να πραγματοποιήσουμε την μεταγραφή.

@ Τα παιχνίδια των μάνατζερ είναι γνωστά. Πλέον όλοι τα ξέρουμε. Δεν είμαστε στη δεκαετία του ’80 ή του ’90 που έκαναν κουμάντο μέσω δυο-τριών εφημερίδων.

@ Τα πράγματα έχουν αλλάξει και οι περισσότεροι οπαδοί είναι καχύποπτοι πλέον. Ακούν, διαβάζουν αλλά φιλτράρουν τα πάντα.

@ Προσωπικά θεωρώ μεταγραφικούς στόχους της ομάδας μόνο αυτούς που κάνουμε πρόταση ή προχωρούν μέχρι κάποιο σημείο οι συζητήσεις. Επίσημα πράγματα.

@ Είναι πολύ εύκολο να «χάσεις» έναν παίκτη που δε σ’ ενδιέφερε ποτέ να τον αποκτήσεις. Κι όμως, μερικές φορές μένει στη συνείδηση του κόσμου πως δεν κατάφερες να κάνεις τη μεταγραφή.



@ Αν και στην προκειμένη περίπτωση, καλύτερα που «χάλασε» τότε η «μεταγραφή» και δεν μπορέσαμε να... κοντράρουμε την Σαγκάη Σεχούα και μας πήρε μέσα από χέρια τον Φρέντι Γκουαρίν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου