26 Ιαν 2016

Η συγγνώμη του Ντε Ρόσι στον Μάντζουκιτς δεν πείθει κανέναν

Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι αναγκάστηκε να «απολογηθεί» για το ρατσιστικό βρίσιμο στον Μάριο Μάντζουκιτς. Από την Κυριακή το βράδυ δημιουργήθηκε ντόρος για τη συμπεριφορά του Ιταλού μέσου της Ρόμα και εκείνος προέβη σε διορθωτική τοποθέτηση αλλά δεν έπεισε.

«Δεν θα έπρεπε να μιλήσω έτσι. Και στην τελική αν ήθελα να πω κάτι, ας το έκανα όπως είπε ο προπονητής μου. Βάζοντας το χέρι στο στόμα για να μη με πιάσουν οι κάμερες», είπε ο Ντε Ρόσι και πρόσθεσε: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όποιον προσβλήθηκε από τη φράση μου».

Ο Ντε Ρόσι μας υπενθύμισε πως «μέσα στον αγωνιστικό χώρο ακούγονται και λέγονται πολλά στα 90 λεπτά. Δεν είναι δικαιολογία αυτό, αλλά αυτό συμβαίνει».

Αλήθεια είναι πως μέσα στο γήπεδο λέγονται ένα σωρό πράγματα μόνο και μόνο για να τσαντιστεί ο αντίπαλος. Μην ξεχνάμε τι έγινε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου μεταξύ της Ιταλίας και της Γαλλίας με τον Ματεράτσι και τον Ζιντάν. Τι του έσουρε ο Ιταλός και πώς αντέδρασε ο Γάλλος.

Από τη μία είναι καλό που βγήκε και ζήτησε -τυπικά- συγγνώμη ο Ντε Ρόσι για το ρατσιστικό σχόλιό του αλλά από την άλλη όταν λέει ας το έκανε με καλυμμένο το στόμα για να μη φανεί στην κάμερα, ακούγεται κάπως γελοίο.

Μάλλον τον ώθησαν να τα πει, οπότε καλύτερα να μην έλεγε τίποτα…

2 σχόλια:

  1. -Για άντρες θα προτιμούσα να μιλάμε εδώ μέσα..., όχι για γυναικούλες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μηπως παρασυρθηκε απο το αριστερο ταπεραμεντο των φιλων της ρομα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή