27 Ιαν 2016

Ο Φράνκο Βάσκες… αυτοπροτάθηκε στην Γιουβέντους

«Θα ήθελα να παίξω ξανά με τον Πάουλο Ντιμπάλα», είπε ο πρώην συμπαίκτης του στην Παλέρμο Φράνκο Βάκσες.

Ο Αργεντίνος επιθετικός μέσος που αγωνίζεται στην Εθνική Ιταλίας εξέφρασε την επιθυμία να φύγει από την Παλέρμο, αφού όμως πρώτα ολοκληρώσει μια δουλειά: να την σώσει ώστε να μην υποβιβαστεί.

«Τώρα σκέφτομαι αποκλειστικά την Παλέρμο και πώς θα τη σώσω. Μια μέρα όμως, θα ήθελα να παίξω και πάλι με τον Πάουλο Ντιμπαλά. Είναι ένας καλός μου φίλος και κάναμε σπουδαία πράγματα μαζί μέσα στο γήπεδο», είπε ο Βάσκες.

Εξετάζοντας γενικά την περίπτωση Βάσκες, όλα συνηγορούν πως είναι μια καλή περίπτωση ποδοσφαιριστή. Ξέρει μπάλα, έχει ιδέες και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο και μπορεί να αναδειχθεί σε ένα πολύτιμο εργαλείο για μία ομάδα.

Βέβαια, άλλο η Παλέρμο και άλλο η Γιουβέντους. Το ίδιο όμως, πάνω-κάτω, ίσχυε και για τον Ντιμπάλα. Η περίπτωσή του βέβαια έχει λίγο παραπάνω ζουμί. Όταν ο Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι πουλούσε έναντι 40 εκατ. ευρώ τον Ντιμπάλα στην Γιουβέντους, γνώριζε πως το επόμενο δυνατό μεταγραφικό χαρτί που έχει στα χέρια του είναι ο Φράνκο Βάσκες.

Ο πολυμήχανος παράγοντας της Παλέρμο επέλεξε να μην τον δώσει την ίδια χρονική περίοδο. Ετσι πέτυχε δύο πράγματα. Το πρώτο είναι να μην εξαγριωθούν οι τιφόζι βλέποντας πως δίνει ό,τι καλό έχει η ομάδα και το δεύτερο είναι να δει πως θα πάει ο Ντιμπάλα.

Η μεταγραφή του Ντιμπάλα στους μπιανκονέρι, θέλοντας και μη επηρεάζει πλέον και μια πιθανή πώληση του Βάσκες. Τώρα που θεωρείται απολύτως επιτυχημένη κίνηση, μπορεί να ζητήσει περισσότερο απ’ όσα θα ζητούσε.

Για τον ποδοσφαιριστή φέρεται πως ενδιαφέρεται η Γιουβέντους, η Μίλαν αλλά και η Ιντερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου