27 Ιαν 2016

Μια μικρή… ήττα στην προσωπική ζωή του Αντρέα Ανιέλι

Μπορεί να μην είναι αγωνιστικό το θέμα αλλά η προσωπική ζωή του Αντρέα Ανιέλι, καλώς ή κακώς, είναι θέμα συζήτησης πάντα στην Ιταλία.

Πριν λίγους μήνες η οικογένεια είχε γίνει άνω-κάτω από την απόφαση του προέδρου της Γιουβέντους να χωρίσει με την Εμα Γουίντερ λόγω της Τουρκάλας Ντενίζ Ακαλίν. Μέχρι και αλλαγή στη θέση του επικεφαλής του τμήματος μάρκετινγκ της Γιούβε έγινε λόγω αυτού του έρωτα καθώς η Ακαλίν ήταν παντρεμένη με τον Φραντσέσκο Κάλβο.

Τώρα, ενώ όλα έδειχναν να πάνε καλά, τα δεδομένα αλλάζουν καθώς η ωραία Ντενίζ φέρεται να αποφάσισε να ακολουθήσει τον (ακόμη) σύζυγο της στη Βαρκελώνη λόγω της κόρης τους.

Από την οικογένεια Ανιέλι, όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν επιβεβαιώνουν και δεν διαψεύδουν αλλά η αλήθεια είναι ότι ο πρόεδρος δεν έδειχνε προβληματισμένος στο πρόσφατο ματς με την Ρόμα αλλά ανεβασμένος, πανηγυρίζοντας έξαλλα και το γκολ του Ντιμπάλα.

Αν έχουν βάση τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ανιέλι να είναι ήδη... αλλού, θα φανεί προσεχώς. Η Εμα Γουίντερ, πάντως, δεν έφυγε από την Ιταλία αλλά θα παραμείνει στο Τορίνο, ή στο Μιλάνο, λόγω των δύο παιδιών με τον Αντρέα.

Πάμε για άλλα πρόεδρε! Τη Γιούβε και τα μάτια σου πάνω απ' όλα...

Σχετικά θέματα

Η Τουρκάλα που αναστάτωσε τον Ανιέλι και έφερε αλλαγές μέχρι και στη Γιούβε! Η Ντενίζ Ακαλίν είναι η γυναίκα που μονοπωλεί το ενδιαφέρον του Αντρέα Ανιέλι το τελευταίο διάστημα. Τόσο που ο ρόλος της να επιφέρει αλλαγές μέχρι και σε διοικητικό επίπεδο! [Ολόκληρο το θέμα +]

Η φωτογραφία του Ανιέλι και η ατάκα που ξεσήκωσε τους οπαδούς. Ο Αντρέα Ανιέλι πόσταρε μια φωτογραφία με το νέο αμόρε, πέταξε και μια ατάκα και ακολούθησε ένας χαμός στα σχόλια. [Ολόκληρο το θέμα +]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου