28 Ιαν 2016

Αλέγκρι για Μοράτα: Δεν έχασε όλο το ταλέντο του μέσα σε λίγους μήνες

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είχε αρκετούς λόγους για να είναι χαρούμενος μετά το 3-0 επί της Ιντερ αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν παραμένει προσγειωμένος.

Η Γιουβέντους είναι -εκτός κι αν έχει σκοπό να αυτοκτονήσει με απίστευτο τρόπο- ουσιαστικά στον τελικό του κυπέλλου μετά τη νίκη επί των νερατζούρι, έχοντας ξανά, μετά από καιρό, πρωταγωνιστή τον Αλβαρο Μοράτα. Και από τον Ισπανό, στον οποίο έδινε συμβουλές την παραμονή του αγώνα, άρχισε τις δηλώσεις του ο Αλέγκρι μετά την λήξη.

«Ο Μοράτα είχε κάνει κάποιες καλές εμφανίσεις πρόσφατα και είχε πλησιάσει στο γκολ. Απόψε ήταν καλός από όλες τις απόψεις, έμεινε ψύχραιμος -αν και δεν ήταν εύκολο- για να σκοράρει στο πέναλτι και τελείωσε πολύ ωραία την φάση στο δεύτερο γκολ. Καταλαβαίνω ότι ένας σέντερ φορ επηρεάζεται ψυχολογικά όταν δεν σκοράρει αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Μοράτα έχασε όλο το ταλέντο του μέσα σε λίγους μήνες», είπε σχετικά ο allenatore.

Στη συνέχεια έκανε ένα σχόλιο για το ματς: «Αυτή την στιγμή η Γιουβέντους είναι σε καλή κατάσταση, κάναμε μια καλή εμφάνιση κόντρα σε μια δυνατή Ιντερ. Ημασταν οργανωμένοι αμυντικά, θα μπορούσαμε να είμαστε καλύτεροι δημιουργικά αλλά αυτή την στιγμή οι παίκτες μου δίνουν χαρά στους τιφόζι και την διοίκηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου