27 Ιαν 2016

Κάτι παραπάνω από μία φάση

Ο Μάντζουκιτς κυνήγησε από τα δεξιά μια μπαλιά που έδειχνε χαμένη. Με ένα δυναμικό και εκπληκτικό τάκλιν κερδίζει την μπάλα και βγάζει σέντρα στην μικρή περιοχή της Ιντερ…

Ο Μοράτα που ακολουθούσε αρκετά πιο πίσω, μπήκε ανάμεσα από δύο παίκτες των νερατζούρι και κέρδισε κόρνερ. Ο Ντιμπάλα από τον πάγκο «σκεφτόταν» δυνατά, χειρονομώντας παθιασμένα. Λες και ήθελε να μπει μέσα στο γήπεδο εκείνη τη στιγμή.

Ήταν μια απλή φάση αλλά αυτές οι κινήσεις από τρεις διαφορετικούς παίκτες στο 22ο λεπτό της αναμέτρησης φανερώνει πολλά περισσότερα από το συνηθισμένο πάθος σε ένα ντέρμπι Γιούβε-Ιντερ.

Φανερώνει πως πάνω απ’ όλα είναι ομάδα. Σκέφτονται και λειτουργούν ως ομάδα. Και πολλές φορές, επειδή ακολουθούν και δύο εξαιρετικά σημαντικά όσο και δύσκολα ματς με την Μπάγερν, αυτό έχει ιδιαίτερη βαρύτητα και σημασία.

Η φετινή Γιουβέντους, με τα υπέρ της και τα κατά της, δείχνει, από τη στιγμή που βρήκε τα πατήματά της, μια φοβερή συνοχή και ποδοσφαιρική συνέπεια. Μόνο μπροστά μπορεί να μας πάει αυτή η λογική. Πάμε ομάδα. Forza Juve!

3 σχόλια:

  1. Το πρόσεξα και εγώ και πραγματικά χειροκροτησα μπροστά στην οθόνη μου. Αυτά μας έλειπαν. Μόνο ένας τεβεζ τα τολμούσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός ο φίλος Hurts 8. Μόνο ο Τέβες ξηγιόταν έτσι έως τώρα.

      Διαγραφή
  2. Πόσο πολύ γούσταρα όταν το έκανε αυτό ο carlitos

    ΑπάντησηΔιαγραφή