26 Ιαν 2016

Οι τηλεφωνικές… προκλήσεις του Ντιμπάλα με τον Ιγκουαΐν

Πάουλο Ντιμπάλα και Γκονσάλο Ιγκουαΐν μετατρέπουν σε μονομαχία τους το φετινό πρωτάθλημα αλλά οι μεταξύ τους σχέσεις είναι πολύ καλύτερες από ό,τι θα περίμενε κανείς.

Ο επιθετικός της Νάπολι έχει φτιάξει το όνομα του όλα αυτά τα χρόνια και φέτος... απογειώνεται με την σεζόν που πραγματοποιεί. Αυτός της Γιουβέντους, από την άλλη, τώρα κάνει τα πρώτα του βήματα στο υψηλότερο επίπεδο αλλά τα κάνει... όπως πρέπει.

Ο Ντιμπάλα είναι αποφασισμένος να πετύχει όλα όσα ονειρεύτηκε με τη φανέλα των μπιανκονέρι και άπαντες τον περιγράφουν ως ένα ταπεινό παιδί που έχει το μυαλό του στο κεφάλι και προσπαθεί πάντα να μαθαίνει από όλους.

Μέσα σε αυτούς είναι και ο Ιγκουαΐν, με τον οποίο γνωρίστηκαν στην εθνική Αργεντινής και από την πρώτη στιγμή άρχισε μια φιλία. Σε τέτοιο βαθμό, όπως γράφει η Tuttosport, ώστε ο ένας να... προκαλεί τον άλλο πριν από κάθε αγωνιστική.

Οπως αναφέρεται στο σχετικό θέμα της εφημερίδας, οι δυο τους μιλάνε τηλεφωνικά κάθε εβδομάδα και είναι σαν να προκαλεί ο ένας τον άλλον να σκοράρει. Και το κάνουν σταθερά, με αποτέλεσμα οι ομάδες τους να είναι και αυτές που φαίνεται ότι θα διεκδικήσουν μέχρι τέλους το φετινό σκουντέτο.

Στο ίδιο κείμενο της Tuttosport τονίζεται και το γεγονός ότι ο Ντιμπάλα είπε πριν λίγες μέρες ότι θα ήθελε να έχει το δεξί πόδι του Ιγκουαΐν, με την εφημερίδα να το δένει έτσι με άλλα δύο γεγονότα...

Πρώτον, το γεγονός ότι ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είπε ότι ο Πάουλο θα πρέπει να βελτιώσει το δεξί του πόδι και δεύτερον, το γεγονός ότι ο Ντιμπάλα έχει εκμυστηρευτεί ότι μετά το τέλος κάθε προπόνησης δουλεύει με τον Αλέγκρι πάνω σε αυτό το θέμα: «Ο προπονητής σεντράρει και εγώ πρέπει να εκτελέσω με το δεξί πόδι»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου