31 Ιαν 2016

Το υπέρογκο ποσό που αξιώνει η Τσέλσι για τον Κουαδράδο και οι κινήσεις του ατζέντη του

Το μέλλον του Χουάν Κουαδράδο δεν είναι βέβαιο στο Τορίνο. Μπορεί τις προηγούμενες ημέρες ο Μπέπε Μαρότα να δήλωσε πως η Γιουβέντους θα κάνει ό,τι θεωρεί καλύτερο για την περίπτωσή του, αλλά αυτό δε μεταφράζεται πως η ομάδα θα τον αποκτήσει σίγουρα.

Δημοσιεύματα από Αγγλία και Ισπανία αναφέρουν πως τα χρήματα που αναμένεται να ζητήσει η Τσέλσι για να τον πουλήσει, δε θα βρουν σύμφωνη την Μεγάλη Κυρία.

Το ρεπορτάζ κάνει λόγο πως οι Άγγλοι θα αξιώσουν έως και 30 εκατ. ευρώ για να πουλήσουν τον Κουαδράδο στην Γιουβέντους. Πολλά χρήματα είναι η αλήθεια για έναν παίκτη που δεν έχει δείξει πως μπορεί να κερδίσει θέση βασικού.

Οι μπιανκονέρι τον πήραν δανεικό δίχως ρήτρα, κάτι που είναι υπέρ και κατά. Το υπέρ είναι πως μπορούν να διαπραγματευτούν την τιμή που θέλουν, το κατά είναι πως αν δεν τα βρουν με τους «μπλε» δεν έχουν «δέσει» με κανέναν τρόπο τον ποδοσφαιριστή.

Το Don Balon υποστηρίζει πως ο ατζέντης του Κολομβιανού, Αλεσάντρο Λούτσι, σε περίπτωση που δεν τραβήξουν οι συζητήσεις με την Γιουβέντους θα προσφέρει τον πελάτη του πρωτίστως στην Ατλέτικο Μαδρίτης και μετέπειτα  στην Μπαρτσελόνα.

1 σχόλιο:

  1. Γεια σας! Θα πληκτρολογήσω εδώ το σχόλιό μου και θα το επικολλήσω -αν μου το επιτρέψετε-και σε άλλους συνδέσμους της σελίδας, γιατί νομίζω είναι σε γενικές γραμμές.. Το ποδόσφαιρο, λοιπόν, σήμερα δεν ανήκει σε εποχές ρομαντικές!! Όχι ότι και από παλιά ήταν αγνό, αφού αφορά σε χρήμα και σε χειραγώγιση των μαζών! Οι μάναtζερς..αυτοί που είναι μέσα στα κόλπα..., εκTελούν αποφάσεις..και οι ποδοσφαιριστές ..όπως και οι μεγάλοι καλλιτέχνες που απλώς βγαίνουν μπροστά θα πρέπει να τις εκτελέσουν..γιατί αλλιώς θα πάψουν να έχουν την επιτυχία τους... Είναι πάρε-δώσε..υπό συνθήκες βέβαια.. Η ομάδα μας είναι μέσα στα κόλπα..αλλά ό,τι κερδίζει το κερδίζει μέσα στο γήπεδο από αποτελέσματα.. Π.χ. στν Ελλάδα ο Ολυμπικαός Πειραιώς πάιρνει το πρωτάθλημα συνέχεια... τα τελευταία χρόνια απόλυτα δίκαια.. , γιατί έχει την καλύτερη ομάδα και το πιο πολύ χρήμα1 Αναρωτήθηκε όμως κανείς γιατί το χρήμα στη χώρα μας πάει μόνο στην πρωτεύουσα;;; Αυτό συμβαίνει μόνο εδώ και πουθενά αλλού..!! Τέλος πάντων, δε θέλω να ξεφύγω..να μιλήσω για την ομάδα μας.. Έχω διαβάσει ένα άρθρο..πολύ καλά σεντεταγμένο για τους Ναίτες Ιππότες..και αν κάποιος άλλος το διάβαζε εδώ θα απορούσε τι σχέση έχει.. Εγώ δεν απoρώ φυσικά... Στ stadium χω δει μια σημαία στην Sud, στο πάνω διάζωμα πρώτες σειρές και προς τους επισήμους... Αυτή η σημαία έχει μεν το σταυρό των ιπποτών, αλλά δε θα μπορούσε να βγει αυθεντική1 Ο σταυρός είναι ερυθρός σε λευκό φόντο και η μπαντιέρα από μόνη της χωρισμένη στη μέση... με το πάνω μέρος μέλαν(μάυρο0 και το κάτω λευκό..χωρίς κανένα σταυρό όμως... να μη το ευτελίζουμε.. ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΌΝ ΘΑ ΚΛΕΊΣΩ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ..., ΜΕ 3 ΘΕΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΠΈΡΑΝ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ, ΑΦΟΡΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ! ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΜΠΑΡΤΣΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΔΕΚΑΡΙ ΠΟΥ ΝΑ ΣΚΟΡΑΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ... ΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΡΚΙΖΙΟ.., ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ... ΔΕΥΤΕΡΟΝ.. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΤΙ ΔΕ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ..ΚΑΙ, ΟΠΩΣ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ, ΕΤΣΙ ΚΙ` ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΡΑΣΟΣ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΙ` ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ... (Ο ΠΟΓΜΠΆ Π.Χ., ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΕΣΤΙΖ..ΚΑΙ .. ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ..ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΚΥΕΙ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΑΚΗ..ΑΡΣΕΝΙΚΟΥ Ή ΘΗΛΥΚΟΥ ΓΕΜΟΥΣ... τριτον το γήπεδο πρέπει να γίνει των 50.000 ή όπως είναιτώρα, αν μπορεί να φτάσει τις 45.000 ..ΑΥΤΑ ΤΑ ``ΛΙΓΑ`` ΓΙΑ ΤΩΡΑ.. UVE PER SEMPRE.. AMORE INCANTABILE!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή