31 Ιαν 2016

Η ποδοσφαιρική μηχανή του Αλέγκρι σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά της και έπιασε κορυφή

Επρεπε να περάσουν 22 αγωνιστικές, και να έχει η πρωτοπόρος Νάπολι ένα ματς λιγότερο, για να πιάσει κορυφή η Γιουβέντους.

Οι μπιανκονέρι κάνοντας ό,τι ήθελαν και αποδίδοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο στην έδρα της Κιέβο, στη Βερόνα, συνέχισαν την πορεία του ασταμάτητου ασπρόμαυρου τρένου κάνοντας το 12Χ12 μετά το εμφατικό 0-4.

Τα πράγματα είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρα. Η Γιουβέντους δεν πρόκειται να χαριστεί σε κανέναν, δεν πρόκειται να κάνει τα λάθη που συνέβησαν στην αρχή της χρονιάς.

Το εντυπωσιακό και ώριμο come back, δείχνει πως στο Τορίνο δούλεψαν σκληρά, σοβαρεύτηκαν, και δεν έχουν καμία διάθεση να παραδώσουν τα σκήπτρα των πρωταθλητών.

Κερδισμένη δεν είναι μόνο η ομάδα αλλά και ο Αλβαρο Μοράτα που για δεύτερο σερί παιχνίδι σημείωσε δύο γκολ, ανοίγοντας τον δρόμο για μια ακόμη νίκη της ομάδας. Αλεξ Σάντρο και Πολ Πογκμπά τα άλλα δύο γκολ της αναμέτρησης (αμφότεροι είχαν δοκάρι, όπως δοκάρι είχε και ο Πάουλο Ντιμπάλα).

Η εικόνα των μπιανκονέρι δείχνει μια καλοδουλεμένη μηχανή από πλευράς Μασιμιλιάνο Αλέγκρι (ισοφάρισε το ρεκόρ του Κόντε από το 2014), ο οποίος πρέπει να καρπωθεί την επιτυχία της ομάδας. Αυτό που βλέπουμε είναι μια φορμαρισμένη και σοβαρή ομάδα, που πραγματοποιεί αλλαγές και τελικά όλοι αποδίδουν.

Οσο δεν πήγαινε τίποτα καλά στις αρχές του πρωταθλήματος, τόσο μας βγαίνουν όλα τώρα. Η Γιουβέντους φαίνεται σε σούπερ φόρμα την κατάλληλη περίοδο. Μην ξεχνάμε πως έρχεται το ντέρμπι κορυφής με τη Νάπολι, όπως και τα δύο τεράστιας σημασίας παιχνίδια με την Μπάγερν Μονάχου στο Champions League.

Forza Juve!

Famiglia Bianconera

1 σχόλιο:

  1. Άντε να μπει και perreyra στο κλίμα γιατί τον χρειαζόμαστε σε κλειστές άμυνες κάνει πολύ καλή δουλεια,και σίγουρα θα βρούμε μπροστά μας πολλά πούλμαν.

    Ενα μπράβο στον Αλεγκρι για το πολυ καλο ροτεσιον στην ομάδα.

    Forza Juve και πάμε για το 5ο συνεχόμενο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή