28 Ιαν 2016

Η… παγίδα των επιτυχιών και η προετοιμασία για την Μπάγερν

Η εμφατική νίκη επί της Ιντερ που ισοδυναμεί με πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Ιταλίας ανέβασε ακόμη περισσότερο την ψυχολογία στο στρατόπεδο της Γιουβέντους.

Για να συνεχιστούν οι χαρές, πάντως, θα πρέπει οι μπιανκονέρι να παραμείνουν προσγειωμένοι και να συνεχίσουν τη δουλειά με την ίδια όρεξη, όπως είπε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

«Είμαστε ακόμη δεύτεροι στο πρωτάθλημα οπότε θα πρέπει να προσπαθήσουμε να πάμε πρώτοι ενώ δεν τελείωσε ακόμη ο ημιτελικός στο κύπελλο. Οταν κάνεις πολλές νίκες μέσα σε δύο μήνες, επηρεάζεσαι και μπορεί να σκεφτείς όσα έχεις πετύχει. Εμείς δεν θα πρέπει να το κάνουμε αυτό. Πρέπει να πατήσουμε το... reset, να τα ξεχάσουμε όλα και να συγκεντρωθούμε στο τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα. Είμαστε στο -2 από τη Νάπολι, από εδώ και πέρα ουσιαστικά είναι ένα μίνι πρωτάθλημα 17 αγωνιστικών και θα πρέπει να τα πάμε καλύτερα από τη Νάπολι σε αυτό το διάστημα», ήταν τα λόγια του Αλέγκρι.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε αν η Γιούβε έχει ως στόχο να παραμείνει σε αυτή την κατάσταση ενόψει Μπάγερν Μονάχου, για να δώσει την εξής απάντηση: «Ενόψει Μπάγερν δεν πρέπει να διατηρηθούμε σε αυτή την κατάσταση αλλά να βελτιωθούμε και πάνω σε αυτό δουλεύουμε. Θα είναι μια πολύτιμη εμπειρία για πολλούς από τους νεαρούς παίκτες που έχουμε και οι οποίοι είναι νέοι σε αυτό το επίπεδο του Champions League. Πάντα λέω ότι η Γιουβέντους πρέπει να παίζει στα ίσα οποιονδήποτε αντίπαλο, συμπεριλαμβανομένων των Μπάγερν, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα. Οπως και να έχει, τόσο εμείς όσο και οι Γερμανοί σκεφτόμαστε ότι θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη κλήρωση».

Τέλος, ρωτήθηκε ξανά για τα δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών σχετικά με ενδιαφέρον της Τσέλσι, τονίζοντας ότι «αυτή τη στιγμή έχω άλλα πράγματα να σκεφτώ. Εχω συμβόλαιο ως το 2017 και είμαι ευτυχισμένος στη Γιουβέντους. Στο ποδόσφαιρο το αποτέλεσμα μετράει πάνω από όλα. Μέχρι τώρα έχουμε κάνει καλά πράγματα αλλά δεν πετύχαμε ακόμη τίποτα. Ακόμη και στο Coppa Italia έχουμε άλλα 90 λεπτά να παίξουμε στο Μιλάνο, δεν τελείωσε τίποτα με αυτό το 3-0».

1 σχόλιο:

  1. Σοβαρός και μετρημένος σε όλες τις δηλώσεις του. Προσφέρει στην ομάδα και θα πρεπει να του το αναγνωρισουμε αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή