28 Ιαν 2016

Στον κόσμο του ο Μαντσίνι που είδε ένα ισορροπημένο ματς με υπερβολικό σκορ

Ο ηττημένος βλέπει πάντα το παιχνίδι από την δική του πλευρά και συνήθως ψάχνει δικαιολογίες για το κακό αποτέλεσμα. Την ίδια τακτική ακολούθησε και ο Ρομπέρτο Μαντσίνι που μάλλον είδε ένα άλλο παιχνίδι στο Juventus Stadium.

«Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι με την Γιουβέντους να πιέζει πιο σκληρά. Το πέναλτι που δόθηκε πριν το ημίχρονο ήταν σαφές πως μας επηρέασε. Περίμεναν να μας “χτυπήσουν” πριν πάμε στα αποδυτήρια», είπε ο προπονητής της Ιντερ.

«Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι. Η Γιούβε άξιζε να κερδίσει αλλά το 3-0 είναι υπερβολικό. Δε θυμάμαι κάποια απόκρουση του Χαντάνοβιτς ή καμιά ιδιαίτερη πίεση. Μετά το 2-0 η Γιουβέντους γύρισε πίσω», πρόσθεσε θέλοντας να πει πως εκτός από τα γκολ δεν έγινε κάτι από την πλευρά των μπιανκονέρι.

Στην ερώτηση αν μπορεί να ανατραπεί το αποτέλεσμα στη ρεβάνς στο Μιλάνο, ο Μαντσίνι αποδείχτηκε ρεαλιστής: «Είναι πολύ δύσκολο να γυρίσουμε το ματς».

2 σχόλια:

  1. Τι άλλο να περιμένεις από εναν τύπο που δεν ντράπηκε να πανηγυρίζει πρωταθλήματα στα χαρτιά. από τις μεγαλυτερες απάτες της ευρωπαϊκής προπονητικής. Ντροπή του. Οσο μεγάλο παίκτης ήταν, τόσο μικρός προπονητής και άνθρωπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν απεκρουε ο Χαντανοβιτς δεν θα ήταν 3-0.
    Την απόκρουση του Μεντελ την θυμάται;
    Bianconero83

    ΑπάντησηΔιαγραφή