21 Ιαν 2016

Αλέγκρι: Δεν μου αρέσει ο όρος rotation

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, είπε ότι είναι δύσκολο να αφήσει οποιονδήποτε εκτός αφού βλέπει αυτά που θέλει και υπενθύμισε ότι υπάρχει ακόμη δουλειά.

«Συγχαρητήρια στην Λάτσιο γιατί στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ ισορροπημένη και έπαιξε σε υψηλό ρυθμό. Εμείς ανεβήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο, παίξαμε ένα σταθερό ματς και δεν επιτρέψαμε ούτε ένα σουτ προς την εστία μας ενώ είχαμε αρκετές ευκαιρίες να τελειώσουμε το ματς» είπε αρχικά ο προπονητής..

«Συγχαρητήρια και στους παίκτες μου γιατί δεν ήταν καθόλου εύκολο παιχνίδι. Δεν μου αρέσει ο όρος rotation γιατί έχω μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα και είναι πάντα δύσκολο να αφήσω κάποιους έξω. Σήμερα ο Τζάτζα ήταν καλός, ο Μοράτα βελτιώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο και ο Κάσερες δούλεψε πολύ σκληρά, κάτι που είναι σημαντικό γιατί τον χρειαζόμαστε. Για να προχωρήσουμε σε τρεις διοργανώσεις θα πρέπει όλη η ομάδα να είναι σε καλή κατάσταση σωματικά και ψυχολογικά», πρόσθεσε.

Παρά την πρόκριση στον ημιτελικό του Coppa Italia, που προστέθηκε στις δέκα σερί νίκες στο πρωτάθλημα, ο Αλέγκρι επανέλαβε πάντως ότι «θα πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι και να δουλέψουμε, έχοντας στο μυαλό μας ότι ακόμη δεν έχουμε πετύχει τίποτα». Και ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του, έκανε ένα σχόλιο και για τον διπλό ημιτελικό με την Ιντερ, χωρίς όμως να ξεχάσει την Ρόμα.

«Θα είναι ένας όμορφος ημιτελικός, πρέπει να αντιμετωπίσει αυτές τις ομάδες για να φτάσεις στον τελικό αλλά αυτή την στιγμή είμαστε συγκεντρωμένοι στο ματς της Κυριακής με την Ρόμα. Αυτό έχει προτεραιότητα, μετά θα σκεφτούμε την Ιντερ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου