24 Φεβ 2016

Πογκμπά: Το 2-2 δεν είναι ένα αποτέλεσμα για πέταμα

Να βάλει τέλος στα μεταγραφικά σενάρια επιχείρησε ο Πολ Πογκμπά με τις δηλώσεις του μετά το 2-2 στο πρώτο ματς με την Μπάγερν.

Ο Γάλλος είναι σχεδόν καθημερινά πρωταγωνιστής και σε κάποιο διαφορετικό μεταγραφικό σενάριο από ισπανικά και αγγλικά ΜΜΕ, γεγονός που αρχίζει να γίνεται κουραστικό.

Ενδεχομένως και για τον ίδιο, αν κρίνουμε από αυτά που είπε μετά το τέλος του ματς με τους Βαυαρούς, όταν ρωτήθηκε αν θα ήθελε να είναι στη Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα την επόμενη σεζόν.

«Δεν ξεχνάω όσα έχει κάνει η Γιουβέντους για μένα και όσο είμαι εδώ θα δίνω τα πάντα για να βοηθάω αυτή την όμορφη οικογένεια να νικάει. Μπορείς να νικήσεις, να κατακτήσεις τίτλους στη Γιουβέντους, ακόμη κι αν έφυγαν κάποιοι παίκτες» ήταν τα λόγια του και στη συνέχεια εστίασε στο ματς: «Για μένα υπάρχει πέναλτι στο χέρι του Βιντάλ αλλά ο διαιτητής είπε ότι δεν είναι. Δεν ήταν εύκολο απόψε αλλά δεν τα παρατήσαμε. Πιστέψαμε ότι μπορούσαμε να ανατρέψουμε την κατάσταση και το 2-2 δεν είναι ένα αποτέλεσμα για πέταμα. Υπάρχει και η ρεβάνς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου