24 Φεβ 2016

Τα άκυρα γκολ, τα λιοντάρια, το πέναλτι που δε δόθηκε και οι ανοιχτοί λογαριασμοί

Στην αντίδραση της Γιουβέντους και σε κάποια διαιτητικά λάθη στέκονται τα σημερινά πρωτοσέλιδα των ιταλικών εφημερίδων.

Ας δούμε πώς υποδέχθηκαν το χθεσινό 2-2 οι τρεις μεγάλες ιταλικές εφημερίδες.

Tuttosport: «Προχώρα Γιούβε, μπορείς να το κάνεις! Επιστροφή κόντρα στον διαιτητή και το tiki-taken: 2-2. Ντιμπάλα και Στουράρο απάντησαν στα άκυρα γκολ των Μίλερ και Ρόμπεν, μετά το πέναλτι που αρνήθηκε ο διαιτητής στο χέρι του Βιντάλ. Παρ' όλα, η Μπάγερν δεν είναι ανίκητη στο Μόναχο στις 16 Μαρτίου».

Gazzetta dello Sport: «Γιούβε, τι λιοντάρια! Βρέθηκαν πίσω με δύο γκολ αλλά ξύπνησαν και αντέδρασαν. Τώρα μπορούν να το κάνουν. Εντυπωσιακή η Μπάγερν αλλά στο Τορίνο έληξε 2-2. Οι Γερμανοί κυριάρχησαν για 55 λεπτά: Σκόραραν οι Μίλερ και Ρόμπεν. Ντιμπάλα και Στουράρο σφράγισαν μια απίστευτη ισοπαλία. Ο Αλέγκρι έκανε σωστές αλλαγές, ο Ερνάνες μπήκε και εξέπληξε. Στις 16 Μαρτίου στο Μόναχο, όμως, θα χρειαστεί ακόμη ένα κατόρθωμα. Αλέγκρι: "Δύσκολο να νικήσεις στο γήπεδο τους αλλά το πιστεύουμε". Ο Πεπ αγκάλιασε τον Μαξ: "Μία από τις πιο όμορφες βραδιές μου". Χέρι του Βιντάλ, οι μπιανκονέρι θα έπρεπε να πάρουν πέναλτι».

Corriere dello Sport: «Εκλεψαν μια Γιούβε από σίδερο. Η Μπάγερν πήρε απάντηση παρά τον διαιτητή. Σπουδαία αντίδραση από τους μπιανκονέρι, από το 0-2 πήγαν στο 2-2 χάρη στους Ντιμπάλα και Στουράαρο. Επρεπε να ακυρωθούν και τα δύο γερμανικά γκολ. Χέρι του Βιντάλ που δεν τιμωρήθηκε. Η πρόκληση είναι ακόμη ανοιχτή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου