24 Φεβ 2016

Μαρότα: Η εποχή Αλέγκρι μόλις έχει αρχίσει

Με δηλώσεις που έκανε ο Μπέπε Μαρότα πριν την έναρξη του παιχνιδιού, επανέλαβε πως Γιουβέντους και Αλέγκρι έχουν αρκετό δρόμο να διανύσουν μαζί.

«Εμείς είμαστε ευχαριστημένοι από εκείνον, εκείνος από εμάς. Πρόκειται για ένα “γάμο” που θα συνεχιστεί», είπε ο γενικός διευθυντής των μπιανκονέρι. «Από την εμπειρία μου», πρόσθεσε, «ένας προπονητής φεύγει όταν κλείσει ένας επιτυχημένος κύκλος ή απολυθεί. Η εποχή Αλέγκρι μόλις έχει αρχίσει».

Ο Μαρότα μιλώντας για το παιχνίδι Γιούβε-Μπάγερν, υπενθυμίζουμε πως οι δηλώσεις έγιναν πριν την έναρξη του αγώνα, είπε: «Η UEFA θα πρέπει να βρει μία φόρμουλα ώστε να μη βγαίνουν τέτοια ζευγάρια τόσο νωρίς. Θα μπορούσε να αποφευεχθεί ένα τέτοιο ματς στους “16”».

Ρωτήθηκε αν η Γιουβέντους έχει πλεονέκτημα, όπως λένε οι αντίπαλοί της στη Serie A λόγω των εσόδων της. Ο Μαρότα απάντησε: «Δεν πιστεύω πως τα έσοδα κάνουν τόσο μεγάλη διαφορά στο ποδόσφαιρο. Εχουμε δημιουργήσει το δικό μας επιχειρηματικό μοντέλο και έχουμε πετύχει σπουδαία πράγματα. Μειώσαμε το μέσο όρος ηλικίας της ομάδας και μια τέτοια προσέγγιση μπορεί να φέρει ακόμη πιο επιτυχή αποτελέσματα στο μέλλον».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου