13 Φεβ 2016

Αλεξ: Η Νάπολι έχει μια εξαιρετική ευκαιρία να κερδίσει την Γιουβέντους

Ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο πιστεύει πως το βράδυ του Σαββάτου, η Νάπολι μπορεί να πάρει αποτέλεσμα στο Τορίνο απέναντι στη Γιουβέντους.

Ο πρώην άσος των μπιανκονέρι μίλησε για τη σπουδαία αναμέτρηση και είπε: «Η Νάπολι έχει βρει υπό την καθοδήγηση του Μαουρίτσιο Σάρι ταυτότητα στην άμυνα. Στην επίθεση έχουν τον Ιγκουαΐν που λίγο πολύ σκοράρει σε κάθε παιχνίδι ενώ υποστηρίζεται καλά από τον Μάρεκ Χάμσικ».

«Ελπίζω πως αυτό το παιχνίδια θα είναι μία ακόμη επιβεβαίωση για το πόσα αστέρια αγωνίζονται σε αυτές τις δύο ομάδες. Η Νάπολι δεν είχε τέτοια θέση στο πρωτάθλημα από το 1989 αλλά η Γιουβέντους έχει κερδίσει τέσσερα συνεχόμενα πρωταθλήματα», είπε ο Αλεξ.

«Για την Νάπολι», τόνισε ο Ντελ Πιέρο, «είναι σημαντικό να μην επικεντρωθούν σε αυτό το παιχνίδι ως το πιο καθοριστικό της χρονιάς γιατί μπορεί να επηρεάσει πολλούς παίκτες της, ειδικά σε ένα τέτοιο εκτός έδρας ματς. Αν παίξουν πιο χαλαρά και με λιγότερο άγχος, πραγματικά έχουν μια εξαιρετική ευκαιρία να κερδίσουν στο Τορίνο».

Μιλώντας για τη Γιούβε, στάθηκε στα εξής: «Μετά από τέσσερις σερί τίτλος και ένα κακό ξεκίνημα, η Γιούβε βρήκε τον εαυτό της ξανά. Εχουν ανακτήσει το χαμένο έδαφος και κυνηγάνε το ρεκόρ. Η ομάδα άλλαξε πολύ τους τελευταίους μήνες. Πολλοί παίκτες έφυγαν, νέοι ήρθαν και έπρεπε να προσαρμόσουν το ποδόσφαιρό τους σε διαφορετικές συνθήκες».

«Ένα μεγάλο μέρος της τωρινής επιτυχίας θα πρέπει να πιστωθεί στον Μαξ Αλέγκρι ο οποίος έφερε μια διαφορετική αίσθηση ηρεμίας και εμπιστοσύνης  στην ομάδα. Στη Γιουβέντους λειτουργούν όλοι σα να είναι μία ενωμένη μονάδα», κατέληξε ο αρχηγός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου