20 Φεβ 2016

Ο Μαρότα σχολίασε τις δηλώσεις Πογκμπά για Γκουαρντιόλα

Τις δηλώσεις του Πολ Πογκμπά για τον Πεπ Γκουαρντιόλα σχολίασε ο Μπέπε Μαρότα, μιλώντας ουσιαστικά όπως ο Γάλλος.

Οταν ρωτήθηκε από Γερμανούς δημοσιογράφους ο Πογκμπά για τον Γκουαρντόλα είπε τα καλύτερα και για το αν θα ήθελε να συνεργαστεί μαζί του στο μέλλον, είπε ό,τι λένε όλοι. Οτι κανείς, δηλαδή, δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα για το μέλλον.

Με αυτή την λογική απάντησε και ο Μαρότα, όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Γάλλου.

«Ο Πολ απάντησε με έξυπνο τρόπο. Είναι ευτυχισμένος στη Γιουβέντους και απλά μίλησε με καλά λόγια για έναν από τους καλύτερους προπονητές, είναι λογικό αυτό» είπε ο γενικός διευθυντής της Γιούβε, ο οποίος αμέσως μετά ρωτήθηκε αν οι Πογκμπά-Γκουαρντιόλα μπορεί να συνεργαστούν στους μπιανκονέρι και απάντησε όπως ο Γάλλος.

«Είναι δύσκολο να δώσω σαφή απάντηση, δεν μπορώ να ξέρω πώς θα είναι τα πράγματα σε 5-6 χρόνια. Αυτή την στιγμή είμαστε μια χαρά, με έναν νικητή προπονητή που διαδέχθηκε έναν άλλο νικητή προπονητή και απολαμβάνουμε την οργάνωση που έχουμε σε όλα τα επίπεδα υπό την ηγεσία του Αντρέα Ανιέλι».

Σχετικά θέματα

http://www.forzajuve.gr/2016/02/blog-post_655.html
Πογκμπά: Μπορεί να υπάρξει η πιθανότητα να συνεργαστώ με τον Γκουαρντιόλα. Ο Πολ Πογκμπά αποθέωσε τον Σάμι Κεντίρα και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεργαστεί κάποτε με τον Πεπ Γκουαρντιόλα. [Ολόκληρο το θέμα +]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου