26 Φεβ 2016

Ο Μπονούτσι εξηγεί τι άλλαξε στη Γιούβε από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα

Το ντέρμπι με την Ιντερ πλησιάζει και ο Λεονάρντο Μπονούτσι έδωσε το στίγμα με όσα δήλωσε στο Sky Italia.

Μετά την ισοπαλία στη Μπολόνια που έβαλε τέλος σε ένα σερί 15 νικών, οι μπιανκονέρι πρέπει να αρχίσουν ξανά τα τρίποντα ώστε να παραμείνουν στην κορυφή και να πλησιάσουν στην κατάκτηση του 5ου σερί τίτλου, αφήνοντας για λίγο στην άκρη την Μπάγερν και το Champions League. Οχι ότι το ξεχνάνε, όμως, καθώς όπως είπε και ο Μπονούτσι, η φετινή σεζόν μπορεί να αποδειχθεί στο τέλος της η πιο όμορφη στα χρονικά.

«Πρέπει να νικήσουμε την Ιντερ γιατί ο στόχος μας είναι να συνεχίσουμε την πορεία μας προς τον τίτλο. Ηταν υποχρέωση μας να δώσουμε στους νέους να καταλάβουν τι σημαίνει να φοράς αυτή τη φανέλα. Νομίζω πως το έχουμε καταφέρει αλλά σίγουρα δεν μπορούμε να σταματήσουμε τώρα αλλά να συνεχίσουμε χωρίς διακοπή γιατί αυτή μπορεί να είναι η πιο όμορφη σεζόν στην ιστορία της Γιουβέντους» τόνισε αρχικά ο Λεονάρντο και στη συνέχεια εξήγησε πώς μεταμορφώθηκε η ομάδα σε σχέση με το πρώτο δίμηνο της σεζόν. 

«Αυτό που άλλαξε ήταν η νοοτροπία της ομάδας. Οι νεαροί και όσοι ήρθαν κατάλαβαν τι σημαίνει να φοράς και να μάχεσαι για αυτή τη φανέλα. Οσο για εμάς τους παλιούς, σηκώσαμε ξανά τα μανίκια και ξαναρχίσαμε ταπεινά και με διάθεση για να δείξουμε στους νέους αλλά και σε εμάς ότι η Γιουβέντους δεν είναι αυτή που έβλεπαν όλοι τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο. Ηταν πολύ άσχημο για να είναι αληθινό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου