26 Φεβ 2016

Στην προπόνηση της Γιούβε ο Ανιέλι, ποια είναι τα πλάνα του Αλέγκρι

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έδειξε τις πρώτες σκέψεις του για την 11άδα με την Ιντερ στην προπόνηση της Παρασκευής, η οποία έγινε παρουσία του Αντρέα Ανιέλι.

Ο πρόεδρος δεν συνηθίζει να πηγαίνει συχνά στο Vinovo για να παρακολουθήσει την προπόνηση αλλά όταν το κάνει είναι είδηση και παράλληλα στέλνει το μήνυμα στην ομάδα. Αυτό έγινε την Παρασκευή καθώς ο Ανιέλι επισκέφθηκε το προπονητικό κέντρο και παρακολούθησε μέρος της δουλειάς που έγινε, έχοντας στη συνέχεια ένα τετ α τετ και με τον Μασιλιάνο Αλέγκρι.

Τα πλάνα του Αλέγκρι
Ο οποίος Αλέγκρι, από την πλευρά του, σκέφτεται να επαναφέρει το 3-5-2 για το κυριακάτικο ματς με τους νερατζούρι. Σύμφωνα με τις πρώτες δοκιμές, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μπουφόν, οι Κιελίνι-Μπονούτσι-Μπαρτσάλι θα είναι οι τρεις της άμυνας και από εκεί και πέρα παίζουν διάφορα σενάρια...

Στο κέντρο, για παράδειγμα, είναι σίγουροι οι Πογκμπά-Ερνάνες και διεκδικούν μια θέση οι Στουράρο-Κεντίρα ενώ στη δεξιά πλευρά δεν έχει αποφασίσει αν θα δώσει θέση βασικού στον Λιχτστάινερ ή τον Κουαδράδο. Αριστερά ο Αλεξ Σάντρο είναι φαβορί έναντι του Εβρά ενώ στην επίθεση όλα δείχνουν ότι θα παραμείνει το δίδυμο Ντιμπάλα-Μάντζουκιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου