18 Φεβ 2016

Η πιθανή ενδεκάδα της Γιουβέντους στη μάχη της Μπολόνια για τη διατήρηση της πρωτιάς

Ο Κουαδράδο είναι στην αποστολή για την Μπολόνια και από αυτόν θα αποφασιστεί βασικά το σύστημα με το οποίο θα παρατάξει την Γιουβέντους ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Ο Κολομβιανός επιβεβαίωσε ότι δεν έχει τίποτα σοβαρό καθώς προπονήθηκε και την Πέμπτη και μπήκε στην αποστολή για την αναμέτρηση της Παρασκευής. Αν θα μπει και στην 11άδα, όμως, το ξέρει μόνο ο Αλέγκρι, ο οποίος φέρεται να είναι ανάμεσα στο 4-4-2 και στο 4-3-1-2.

Οπως και να έχει, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μπουφόν, δεξιά στην άμυνα ο Λιχτστάινερ, αριστερά ο Εβρά και στόπερ ο Μπαρτσάλι και ένας εκ των Μπονούτσι ή Ρουγκάνι. Στο κέντρο είναι σίγουροι οι Πογκμπά-Μαρκίσιο-Στουράρο και στην επίθεση οι Μοράτα και Τζάτζα.

Αν ο Αλέγκρι αποφασίσει να βάλει στην 11άδα τον Κουαδράδο, το σύστημα θα είναι το 4-4-2 με τον Κολομβιανός δεξιά και τον Πογκμπά να κινείται αριστερά στο κέντρο. Αν ο προπονητής αποφασίσει να προφυλάξει τον Κουαδράδο, τότε στην 11άδα θα μπει ο Περέιρα και θα κινείται ως ελεύθερος πίσω από το επιθετικό δίδυμο, σε σύστημα 4-3-1-2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου