28 Φεβ 2016

Μια Γιούβε για Οσκαρ… σκηνοθεσίας καλύτερου σεναρίου κατάκτησης πρωταθλήματος

Τα τελευταία χρόνια έχουμε πανηγυρίσει αρκετά πρωτάθλημα στο Juventus Stadium. Αυτό που έρχεται δεν το είχε φανταστεί και ο πιο… σαδιστής οπαδός της Γιουβέντους.

Αρθρογραφία | Γιουβέντους

Πήραμε πρωτάθλημα αήττητοι, πήραμε πρωτάθλημα με 100+ βαθμούς. Τώρα θα πάρουμε το πρωτάθλημα που όλοι είχαν πιστέψει πως εκείνοι θα κατακτήσουν.

Η αλήθεια είναι πως την 10η αγωνιστική και με μόλις 12 βαθμούς, Ιντερ, Ρόμα, Φιορεντίνα και Νάπολι, σκέφτονταν πως ήρθε η ώρα να σπάσουν την παντοδυναμία της Γιούβε και να κατακτήσουν την κούπα.

Ακόμη και οι περισσότεροι οπαδοί των μπιανκονέρι ίσως να είχαν δεχτεί πως το πρωτάθλημα απομακρύνεται. Σήμερα, με την 27η αγωνιστική της Γιούβε, η ομάδα βρίσκεται στο +4 από τη Νάπολι που έχει ένα παιχνίδι λιγότερο (παίζει τη Δευτέρα το βράδυ στη Φλωρεντία).

Η Γιουβέντους, όποιο αποτέλεσμα κι αν φέρει η ομάδα του νότου, έκανε ένα ακόμη βήμα για το πέμπτο σερί σκουντέτο. Και όποιοι σκηνοθέτησαν το φετινό εκπληκτικό -όπως φαίνεται- σενάριο, θα πρέπει να πάρουν εκτός από το τρόπαιο της Serie A και Οσκαρ.

Οδεύουμε ολοταχώς για το πέμπτο σερί πρωτάθλημα, επίτευγμα που έχει να συμβεί -μέσα στα γήπεδα και όχι στα χαρτιά- από της αρχές της δεκαετίας του 1930 (!) σε μία χρονιά που όλοι μας είχαν ξεγραμμένους. Ακόμη και ο ίδιος ο Αντρέα Ανιέλι σε ομιλία του στους μετόχους τον Οκτώβριο έλεγε πως δεν είναι… καταστροφή μια κακή χρονιά.

Την μία εβδομάδα το είχε πιστέψει η Ιντερ, την άλλη η Ρόμα, την μεθεπόμενη η Φιορεντίνα. Ακολούθησε η Νάπολι που το πίστεψε περισσότερο από όλους. Και τελικά, η Γιούβε είναι εκεί που όλοι ονειρεύονται. Αν δεν είναι αυτός σαδισμός, τότε τι είναι;

Forza Juve!

Famiglia Bianconera

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου