29 Φεβ 2016

Αλέγκρι: Κάποιοι ήθελαν να με διώξουν από τη Γιουβέντους αλλά χαμογελάω…

Ο Μαξ Αλέγκρι εξήγησε γιατί του άρεσε πολύ η εμφάνιση στο 2-0 επί της Ιντερ και θυμήθηκε τα ΜΜΕ που ήθελαν την απόλυση του στην αρχή της σεζόν.

«Η Ιντερ είναι μια σκληρή ομάδα και θα συνεχίσει να μάχεται για την 3η θέση. Τους αφήσαμε κι άλλο πίσω στη βαθμολογία, τους βγάλαμε έξω από τη μάχη του τίτλου και τώρα σκεφτόμαστε τον ημιτελικό της Τετάρτης» είπε στο ξεκίνημα των δηλώσεων του αμέσως μετά την λήξη ο προπονητής της Γιούβε και στη συνέχεια είχε μόνο καλά λόγια για τους παίκτες του.

«Τα παιδιά έκαναν αυτό που έπρεπε, ήταν πραγματικά σημαντικό να πάρουμε τη νίκη σήμερα. Ηταν μια εμφάνιση άξια θαυμασμού μετά την έντονη από όλες τις πλευρές, εννοώ και την ενέργεια που ξοδέψαμε, βραδιά της Τρίτης με την Μπάγερν. Η Ιντερ μας άφησε πολλούς χώρους και έπρεπε να κυκλοφορήσουμε γρήγορα την μπάλα. Σε κάποια σημεία το κάναμε, σε κάποια όχι, αλλά πρέπει να γίνει κατανοητό ότι σήμερα δεν υπήρχαν και οι δυνάμεις για να το κάνουμε επί 90 λεπτά».

Σημαντική ήταν σε ακόμη ένα ματς η συμβολή ενός παίκτη που ήρθε από τον πάγκο, του Μοράτα, με τον Αλέγκρι να ερωτάται για το γεγονός ότι του βγαίνουν οι αλλαγές. «Οι παίκτες που έρχονται από τον πάγκο μπορούν να γίνουν καθοριστικοί. Στο τέλος της σεζόν είτε έχεις παίξει πολύ είτε λιγότερο, έχεις συνεισφέρει. Ολοι συνεισφέρουν και όλοι νικάνε» ήταν το σχόλιο του και πρόσθεσε: «Τώρα έχουμε ένα εμπόδιο λιγότερο στον δρόμο προς τον τίτλο, παραμένουμε στην κορυφή και απομένουν 11 ματς. Κάθε νίκη που κάνουμε, σημαίνει ότι μένει μία λιγότερη για το scudetto».

Τέλος, για να συνεχιστεί και η παράδοση, έγινε ξανά ερώτηση αναφορικά με το μέλλον του, για να δώσει την εξής απάντηση: «Μιλάω με τον Μπέπε Μαρότα και τον Φάμπιο Παράτιτσι κάθε μέρα. Εχουμε σπουδαία σχέση. Είμαι χαρούμενος στη Γιουβέντους και θα μιλήσουμε για το μέλλον μου την κατάλληλη στιγμή. Κάποιοι στα ΜΜΕ ήθελαν να με διώξουν όταν χάναμε αλλά χαμογελάω γιατί το ξέρω αυτό το παιχνίδι. Είμαστε μέσα και στους τρεις στόχους μας και θέλουμε να πάμε ως το τέλος και στις τρεις διοργανώσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου