29 Φεβ 2016

Ετσι «σκότωσε» τον Χαντάνοβιτς ο Μπονούτσι

Μετά από δύο σερί ισοπαλίες οι μπιανκονέρι επέστρεψαν στις νίκες και έχουν σκοπό να συνεχίσουν έτσι σε όλα τα μέτωπα, όπως είπε και ο Ιταλός στόπερ, ο οποίος άνοιξε το σκορ κόντρα στην Ιντερ με ωραίο γκολ.

«Οταν είδα την μπάλα να έρχεται προς το μέρος μου, προσπάθησα να σουτάρω όσο πιο δυνατά μπορούσα. Ημουν τυχερός επειδή δεν πήγε πάνω στον Χαντάνοβιτς» εξήγησε ο Μπονούτσι και στη συνέχεια έκανε σαφές ότι «απλά έπρεπε να νικήσουμε, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι απέναντι μας ήταν η Ιντερ. Δύο σερί ισοπαλίες (Μπολόνια και Μπάγερν) ήταν πολλές, έπρεπε να επιστρέψουμε στις νίκες».

Η επόμενη νίκη, κατά τον Μπονούτσι, θα πρέπει να είναι την Τετάρτη στο Μιλάνο, στη ρεβάνς του κυπέλλου, παρά το γεγονός ότι η πρόκριση μπορεί να έρθει και με άλλα αποτελέσματα.



«Τώρα πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και το μυαλό μας είναι ήδη στην Τετάρτη επειδή, παρά το γεγονός ότι νικήσαμε με 3-0 στο πρώτο ματς, η Ιντερ θα προσπαθήσει να μπει δυνατά. Αυτό σημαίνει ότι εμείς θα πρέπει να μπούμε πιο δυνατά» είπε και όταν ρωτήθηκε αν η χθεσινή νίκη αυξάνει την πίεση προς τη Νάπολι, ξεκαθάρισε: «Οχι, είμαστε πρωτοπόροι και μας ενδιαφέρουν μόνο τα δικά μας αποτελέσματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου