22 Φεβ 2016

Τι έδειξε η τελευταία προπόνηση της Γιούβε

Ο Μάντζουκιτς θα είναι βασικός, οι Κιελίνι-Σάντρο θα είναι στην εξέδρα και η Γιουβέντους θα παραταχθεί με 4-4-2 κόντρα στην Μπάγερν.

Η τελευταία προπόνηση των μπιανκονέρι πριν την πρώτη αναμέτρηση με τους Βαυαρούς ουσιαστικά έλυσε κάθε απορία που είχαν οι Ιταλοί δημοσιογράφοι σχετικά με τα πλάνα του Μαξ Αλέγκρι. Αρχικά, έγινε σαφές ότι ο Μάντζουκιτς είναι καλά ενώ οι Κιελίνι και Αλεξ Σάντρο δεν κατάφεραν, παρά τις προσπάθειες τους, να προλάβουν το ματς της Τρίτης.

Από εκεί και πέρα, ο Αλέγκρι... απάντησε και στις απορίες σχετικά με το σύστημα της Γιούβε καθώς δοκίμασε το 4-4-2, το οποίο είχε χρησιμοποιήσει και στο ματς με τη Νάπολι θέλοντας να μπλοκάρει κυρίως τα άκρα του αντιπάλου για να απομονώσει τον σέντερ φορ.

Σύμφωνα με όσα δοκίμασε ο allenatore, ο Μπουφόν φυσικά θα είναι στο τέρμα, ο Λιχτστάινερ στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Εβρά στο αριστερό και στόπερ οι Μπονούτσι και Μπαρτσάλι.

Στο χώρο του κέντρου θα είναι οι Μαρκίσιο και Κεντίρα έχοντας δεξιά τον Κουαδράδο και αριστερά τον Πογκμπά ενώ το επιθετικό δίδυμο, σύμφωνα με την δοκιμή της Δευτέρας, θα αποτελείται από τους Μάντζουκιτς και Ντιμπάλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου