22 Φεβ 2016

Φίλιπ Λαμ: Πρέπει να δείχνεις σεβασμό σε μια ομάδα με σπουδαία ποιότητα και τρομερό ομαδικό πνεύμα

Απόλυτο σεβασμό στη Γιουβέντους εξέφρασε ο Φίλιπ Λαμ στη συνέντευξη Τύπου της Μπάγερν, λέγοντας πως οι πιθανότητες πρόκρισης είναι μοιρασμένες.

Ο αρχηγός των Βαυαρών ήταν αυτός που εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές στη συνέντευξη Τύπου και είπε τα καλύτερα για τους μπιανκονέρι.

«Μετά από αυτή την μεγάλη διακοπή στο Champions League, αρχίζουμε ξανά με αυτό το κλασικό ντέρμπι με μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, η οποία είναι και σε πολύ καλή φόρμα. Θα έλεγα ότι οι πιθανότητες είναι 50%-50%, η Γιουβέντους είναι μια σπουδαία ομάδα. Είχαν τα προβλήματα τους στην αρχή της σεζόν αλλά μετά βρήκαν σταθερότητα και είχαν ένα μεγάλο σερί νικών. Θα είναι, επομένως, ένα πολύ δύσκολο ματς για εμάς, όπως ήταν από την ημέρα που έγινε η κλήρωση. Πρέπει να προσπαθήσουμε να νικήσουμε, πέρυσι έφτασαν στον τελικό του Champions League οπότε αυτό είναι ένα από τα πιο δύσκολα ματς που θα μπορούσαν να μας τύχουν» ήταν τα λόγια του Λαμ, ο οποίος αφού εξέφρασε την χαρά του για το γεγονός ότι θα δει ξανά τον Μάριο Μάντζουκιτς, με τον οποίο κατέκτησαν τα πάντα το 2013, επανήλθε στο θέμα του σεβασμού.

«Υπάρχει μεγάλος σεβασμός, πάντα πρέπει να σέβεσαι τον αντίπαλο σου αλλά είναι ακόμη πιο σημαντικό να έχεις σεβασμό για μια ομάδα που έκανε ένα τόσο μεγάλο σερί, έχει σπουδαία ποιότητα και τρομερό ομαδικό πνεύμα. Είναι πολύ καλά οργανωμένοι στο γήπεδο και έχουν αρκετούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να κρίνουν το ματς υπέρ τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου