24 Φεβ 2016

Η συνομιλία που είχε ο Ντιμπάλα με τον προπονητή την Ιντερ Ρομπέρτο Μαντσίνι

Ο Πάουλο Ντιμπάλα μίλησε για την ρεβάνς με την Μπάγερν, το πρώτο του γκολ στο Champions League και το ενδιαφέρον της Ιντερ για αυτόν το περασμένο καλοκαίρι.

«Οταν πήγαμε στα αποδυτήρια στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, είπαμε ότι θα πρέπει να μείνουμε ήρεμοι για να παραμείνουμε στο ματς» είπε στο Sky ο Αργεντίνος αναφερόμενος στο χθεσινό 2-2 με τους Βαυαρούς και συμπλήρωσε: «Η Μπάγερν είναι μια ομάδα που μπορεί να σε ισοπεδώσει αν κάνει το παιχνίδι της αλλά είχαμε και εμείς τις ευκαιρίες μας, τους αναγκάσαμε να κάνουν λάθη».

Αναφερόμενος στο πρώτο του γκολ στο Champions League, ο Ντιμπάλα είπε ότι «ήταν όμορφο το να πετύχω το πρώτο μου γκολ σε ένα τόσο σημαντικό ματς, όπως ήταν και καθοριστικό για να πάρουμε μπρος. Θα μου άρεσε, φυσικά, να το πανηγυρίσω πιο έξαλλα αλλά ήμασταν πίσω στο σκορ και δεν ήταν ώρα για πανηγυρισμούς».

Οπως και να έχει, αυτό που έγινε στο πρώτο ματς δεν αλλάζει και η Γιουβέντους ξέρει ότι θα πρέπει να κάνει ένα μεγάλο ματς στο Μόναχο αν θέλει να προκριθεί.

«Πρέπει και μπορούμε να έχουμε πίστη για τη ρεβάνς. Αν παίξουμε με την ψυχολογία που δείξαμε στο δεύτερο ημίχρονο χθες, μπορούμε να πληγώσουμε την Μπάγερν. Στο Μόναχο θα πρέπει να τους πρεσάρουμε περισσότερο και να μην παίξουμε πολύ πίσω γιατί θα μας τιμωρήσουν ξανά. Θα είναι ασφαλώς ένα πολύ δύσκολο ματς, όπως ήταν και χθες, αλλά μπορούμε να τους πληγώσουμε αν έχουμε τη νοοτροπία που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο».

Κάπου εκεί, η συζήτηση στράφηκε στο κυριακάτικο ντέρμπι με την Ιντερ, η οποία ενδιαφέρθηκε για την απόκτηση του Ντιμπάλα. «Είχα μια συζήτηση με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι αλλά από την στιγμή που άκουσα ότι ενδιαφέρεται η Γιουβέντους, τον ευχαρίστησα και του είπα ότι θέλω να παίξω στη Γιούβε. Είναι η καλύτερη, η πιο δυνατή ιταλική ομάδα» είπε για το θέμα ο Ντιμπάλα, από τον οποίο ζητήθηκε να συγκρίνει τον... εαυτό του με τον Μάουρο Ικάρντι των νερατζούρι.

«Αυτός είναι περισσότερο φορ περιοχής ενώ εγώ κινούμαι πιο ελεύθερα, σε περισσότερο χώρο. Τα πάει καλά και εύχομαι στο μέλλον να μπορέσουμε να παίξουμε μαζί στην επίθεση της εθνικής Αργεντινής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου