15 Φεβ 2016

Μία αλήθεια και ένα ψέμα για την παραμονή του Τζάτζα στη Γιουβέντους

Ο Σιμόνε Τζάτζα είναι στο προσκήνιο αυτές τις ημέρες και σήμερα τοποθετήθηκε ο μάνατζερ του Κριστιάν Μαϊφρέντι.

Το βράδυ του Σαββάτου, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είπε στη συνέντευξη Τύπου πως εκείνος κράτησε τον Τζάτζα στην ομάδα τη μεταγραφική περίοδο που ολοκληρώθηκε πριν ένα δεκαπενθήμερο.

«Μπλόκαρα την αποχώρηση του, όπως και κάποιων άλλων, τον Ιανουάριο», ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του προπονητή της Γιουβέντους. Ο… κάποιος άλλος ήταν μάλλον ο Κάσερες.

Κρατάμε αυτό το δεδομένο και πάμε στις σημερινές δηλώσεις του Μαϊφρέντι. «Υπήρχε ενδιαφέρον από συλλόγους της Πρέμιερ Λιγκ», είπε ο ατζέντης του και συμπλήρωσε: «Τίποτα περισσότερο. Ούτε ο παίκτης είχε τη διάθεση να φύγει, ούτε η ομάδα».

Αυτά τα λόγια έρχονται σε κόντρα με όσα είπε πριν λίγες ώρες ο Αλέγκρι. Για να μπλοκάρει η μεταγραφή, πάει να πει πως κάποια πλευρά ήθελε να φύγει ο Τζάτζα. Η Γιουβέντους που δεν είχε σκοπό να κάνει αγορές των Ιανουάριο, μάλλον δε θα ήθελε να τον παραχωρήσει. Αρα, πιο πιθανό είναι να ήθελε η πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Στις αρχές του Δεκέμβρη, ο Μαϊφρέντι δήλωνε: «Δεν έχουμε μιλήσει ακόμη για κάποια θέματα με την Γιουβέντους. Το ενδεχόμενο δανεισμού είναι πιθανό, αυτός που θα αποφασίσει είναι ο Σιμόνε. Δεν αποκλείουμε τίποτα, μετά το ματς με την Τορίνο στο Coppa Italia θα συναντηθούμε με την διοίκηση. Είμαστε ανοιχτοί σε όλα». Το «είμαστε ανοιχτοί σε όλα», τα λέει… όλα από μόνο του.

Στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς, και στις αρχές της νέας, το περιβάλλον του Τζάτζα, ο Μαϊφρέντι δηλαδή, διέρρεε πως ο πελάτης του δεν είναι ευχαριστημένος και πως είχε τάσεις φυγής. Δεν τα έβγαλαν από το μυαλό τους αυτά οι Ιταλοί δημοσιογράφοι, επίσημες δηλώσεις ήταν.

Ο Αλέγκρι, σε κάθε συνέντευξη Τύπου εκείνες τις ημέρες, απαντούσε στην ερώτηση τι θα γίνει με τον Τζάτζα. Και πάντα έλεγε πως ο ίδιος και η ομάδα θέλουν να παραμείνουν στο Τορίνο. Θέμα μεταγραφής με τη μορφή δανεισμού υπήρχε. Και το δημιούργησε η πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Ο Τζάτζα καλά έκανε και έμεινε στην ομάδα. Και να προσφέρει μπορεί, και τον θέλει ο κόσμος. Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε τι έλεγε ο μάνατζέρ του τόσο καιρό, ένας μάνατζερ που έφτασε σε σημείο να κριτικάρει έντονα τις επιλογές της Γιουβέντους. Σήμερα, που ο πελάτης του είναι στον αφρό, λέει άλλα. Και σε αυτό δε φταίει ο Ιταλός ποδοσφαιριστής αλλά ο ατζέντης του…

Και, μεταξύ μας, αν χρειάζεται να πιστέψουμε και διαλέξουμε πλευρά μεταξύ των όσων είπε και λέει ο προπονητής της Γιουβέντους ή μεταξύ όσων είπε και ο λέει ο Κριστιάν Μαϊφρέντι, η ζυγαριά γέρνει εύκολα προς τον Αλέγκρι…

Αξίζει να θυμηθείτε πώς κάλυψε το blog την υπόθεση Σιμόνε Τζάτζα τους τελευταίους μήνες. Πατήστε εδώ και δείτε όλα τα θέματα που σχετίζονται με τον Ιταλό επιθετικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου