Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2016

Πογκμπά, Μπονούτσι, Μπαρτσάλι και Ντιμπάλα σε ένα διαφορετικό και άκρως εντυπωσιακό βίντεο

Πρόκειται για το νέο βίντεο που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της μεγάλης χορηγίας της Jeep στη Γιούβε.

Στο βίντεο αποτυπώνεται με τον καλύτερο τρόπο η ιστορική φιλοσοφία των μοντέλων της Jeep που συνεχίζουν την πορεία τους εκεί όπου όλοι οι άλλοι σταματάνε αλλά και το μότο της εταιρίας «Go anywhere, do anything».

Σε αυτό, οι διεθνείς ποδοσφαιριστές, Πογκμπά, Μπονούτσι, Μπαρτσάλι και Ντιμπάλα οδηγούν με άνεση τα Jeep Renegade, Wrangler, Cherokee και Grand Cherokee σε ένα κακοτράχαλο ερημικό τοπίο μέχρι που συναντούν στην πορεία τους έναν ανεμοστρόβιλο.

Κάποιοι άλλοι θα γύριζαν πίσω για να τον αποφύγουν…

Η ομάδα των Jeep όμως, δεν φοβάται καθώς γνωρίζει ότι τα οχήματα θα την υποστηρίξουν σε κάθε περιβάλλον και σε κάθε καιρό. Άλλωστε, όπως λέει και το σλόγκαν της καμπάνιας:

«Εκεί που οι άλλοι σταματάνε τα Jeep αρχίζουν να διασκεδάζουν».

Οι ποδοσφαιριστές κατεβαίνουν από τα Jeep και το παιχνίδι αρχίζει με τη «βοήθεια» του ανεμοστρόβιλου που μοιράζει μπάλες! Αφού ολοκληρώσουν το παιχνίδι τους, οι παίκτες της Γιούβε μπαίνουν στα Jeep τους και συνεχίζουν χωρίς κανένα φόβο το ταξίδι τους στο αφιλόξενο τοπίο γνωρίζοντας ότι τα τετράτροχά τους δεν σταματάνε πουθενά.

Η καμπάνια αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο τη στενά συνδεδεμένη φιλοσοφία των δύο πρωτοπόρων, της Jeep και της Juventus, καθώς η Jeep το 2015 έκλεισε με ρεκόρ όλων των εποχών στις πωλήσεις στην περιοχή ΕΜΕΑ (Ευρώπη, Μ. Ανατολή, Αφρική) με αύξηση 55,7% και 117.620 μονάδες, ενώ η Γιουβέντους συνεχίζει και αυτή την δυναμική πορεία προς την κορυφή.

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου