26 Φεβ 2016

Ο Κόντε πάει στην Τσέλσι και μπαίνει σφήνα στα μεταγραφικά της Γιουβέντους

Η πιθανή ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Τσέλσι από τον Αντόνιο Κόντε ενδέχεται να επηρεάσει τα μεταγραφικά της Γιουβέντους.

Επί πολλές εβδομάδες οι Αγγλοι έγραφαν ότι ο νέος προπονητής της Τσέλσι θα είναι ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, παρά το γεγονός ότι ο τεχνικός της Γιουβέντους διέψευδε, όπως και ο Μπέπε Μαρότα.

Την αλήθεια, τελικά, την έλεγαν οι Ιταλοί καθώς στην Αγγλία άλλαξαν γραμμή τώρα και κάνουν λόγο για επικείμενη συμφωνία των Λονδρέζων με τον Κόντε. Συμφωνία που δεν αποκλείεται να επισημοποιηθεί εντός της ερχόμενης εβδομάδας.

Αυτό δεν θα ενδιέφερε καθόλου την Γιούβε αλλά οι Αγγλοι επιμένουν να την εμπλέκουν καθώς αναφέρουν ότι δύο από τους στόχους του Κόντε θα την επηρεάσουν. Ποιοι είναι αυτοί οι στόχοι;

Καταρχάς ο Πολ Πογκμπά, ο οποίος φέρεται να είναι στη λίστα του πρώην προπονητή των μπιανκονέρι και νυν της εθνικής Ιταλίας. Στην Αγγλία υποστηρίζουν ότι ο Κόντε θα έχει περισσότερα από 160 εκατ. ευρώ για μεταγραφές το καλοκαίρι και πιστεύουν ότι είναι διατεθειμένος να δώσει τα 100 στη Γιουβέντους για τον Γάλλο.

Ο δεύτερος στόχος είναι ο... Κουαδράδο. Ο Κολομβιανός εξτρέμ ανήκει στην Τσέλσι και τα αγγλικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι ο νέος προπονητής της Τσέλσι θα θέλει να τον διατηρήσει στο ρόστερ καθώς είναι γνωστό ότι τον εκτιμά πολύ ως ποδοσφαιριστή.

Ολόκληρος τσακωμός έγινε με την διοίκηση της Γιούβε το καλοκαίρι του 2014, λίγο πριν το διαζύγιο, επειδή δεν αποκτήθηκε από την Φιορεντίνα. Ολα αυτά, βέβαια, προς το παρόν είναι σενάρια ενώ θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι πριν λίγο καιρό ο Κουαδράδο είχε κάνει ξεκάθαρο ότι ανάμεσα σε Γιουβέντους και Τσέλσι, ψηφίζει μπιανκονέρι.

Σχετικά θέματα

http://www.forzajuve.gr/2016/02/blog-post_325.html
Ο πονηρός Κόντε δεν αποθέωσε τυχαία το αγγλικό ποδόσφαιρο. Ετοιμάζει κάτι; Μόνο τυχαίες δε θεωρώ πως ήταν οι δηλώσεις του Κόντε για το πόσο καλό και φοβερό είναι το αγγλικό ποδόσφαιρο. [Ολόκληρο το θέμα +]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου