13 Φεβ 2016

Ο πονηρός Κόντε δεν αποθέωσε τυχαία το αγγλικό ποδόσφαιρο. Ετοιμάζει κάτι;

@ Μόνο τυχαίες δε θεωρώ πως ήταν οι δηλώσεις του Κόντε για το πόσο καλό και φοβερό είναι το αγγλικό ποδόσφαιρο.

Γράφει αποκλειστικά για το forzajuve.gr ο blogger Black Duck

@ Ο κόουτς της Εθνικής Ιταλίας είπε κάποια σωστά πράγματα στη γενική ανάλυση που έκανε για το σημερινό calcio αλλά δεν θεωρώ τόσο… αθώα την υπέρμετρη προβολή τη Πρέμιερ Λιιγκ.

@ Θεωρείται σχεδόν σίγουρο από τους Ιταλούς ότι θα φύγει μετά το τέλος του Euro από την σκουάντρα ατζούρα. Επίσης κανείς στην Ιταλία δεν πιστεύει πως η συγκεκριμένη εθνική είναι για μεγάλα πράγματα.

@ Ο Κόντε που μάλλον θα έχει μετανιώσει που δεν πήγε σε σύλλογο μετά τη Γιούβε αλλά σε εθνική, ψάχνει τον επόμενο στόχο. Επαγγελματίας είναι.

@ Όπως αντιλαμβάνομαι τα πράγματα, δε θέλει να δουλέψει σε ομάδα της Ιταλίας. Μπορεί να μην είναι έτοιμος για την εβδομαδιαία σύγκριση. Άλλο να πάει σε μία ομάδα του εξωτερικού και άλλο να είναι κάθε σαββατοκύριακο στο Καμπιονάτο.

@ Εκτός από τα πολλά κολλήματα που έχει, ο Αντώνης είναι φιλόδοξος και πονηρός. Βλέπει πως σήμερα δεν τον αναπολεί κανένας στο Τορίνο και πως έκανε λάθος που έφυγε. Η ομάδα προχώρησε, εκείνος όχι.

@ Η επιστροφή του σε έναν πάγκο ομάδας της Αγγλίας έχει πολλαπλά οφέλη. Νέες παραστάσεις, νέες εμπειρίες και, όπως είπαμε, μακριά από την σύγκριση της Serie A.

@ Στη Γιούβε δεν επιστρέφει τώρα ο κόσμος να χαλάσει. Βλέποντας να έχουν οι μπιανκονέρι συνέχεια στα πρωταθλήματα, να είναι μέσα στα φαβορί για την κατάκτηση του τωρινού σκουντέτο, να έχουν κάνει νταμπλ και να πηγαίνουν για δεύτερο σερί και να έχουν πάει τελικό Champions League, είναι εύκολο να εκθειάζεις τα άλλα πρωταθλήματα.

@ Γιατί μάλλον κάπου εκεί θα βρει δουλειά.

@ Πρόσφερε πολλά στο Τορίνο τα τρία χρόνια που ήταν εκεί. Πέτυχε σημαντικά πράγματα αλλά απέτυχε σε κάποιους άλλους στόχους. Τώρα που οι δρόμοι μας έχουν χωρίσει, ο καθένας κοιτάει το συμφέρον του.

@ Και ο Κόντε κοιτάει πάρα πολύ το συμφέρον του. Ακόμη κι όταν ήταν στην Γιούβε, επιχείρησε να φτιάξει μια ομάδα που να κινείται γύρω από αυτόν.

@ Για να δούμε όμως ποιοι σύλλογοι θα του ανοίξουν την πόρτα…

@ Γιατί είναι εντελώς διαφορετικό να του κάνει μια πρόταση μία μεγάλη ομάδα και διαφορετικό μια μικρομεσαία.

Σχετικά θέματα

http://www.forzajuve.gr/2016/02/blog-post_32.html
Έντονη κριτική στο ιταλικό ποδόσφαιρο από τον Κόντε που συγκαταλέγει το Καμπιονάτο στην τέταρτη θέση. Με διάθεση έντονης κριτικής παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του στο περιοδικό της FIFA ο Αντόνιο Κόντε. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/02/blog-post_63.html
Το σενάριο των Αγγλων που θέλει τον Κόντε και τον Πογκμπά να ανταμώνουν ξανά. Οι Αγγλοι γράφουν τώρα για Αντόνιο Κόντε και Τσέλσι αλλά δεν σταματάνε να εμπλέκουν την Γιουβέντους με το όλο θέμα. [Ολόκληρο το θέμα +]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου