11 Φεβ 2016

Το σενάριο των Αγγλων που θέλει τον Κόντε και τον Πογκμπά να ανταμώνουν ξανά

Οι Αγγλοι γράφουν τώρα για Αντόνιο Κόντε και Τσέλσι αλλά δεν σταματάνε να εμπλέκουν την Γιουβέντους με το όλο θέμα.

Μέχρι και πριν δύο μέρες είχαμε συνεχή δημοσιεύματα για επικείμενη συμφωνία του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι με την Τσέλσι αλλά τώρα είναι η σειρά ενός άλλου και συγκεκριμένα του Κόντε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Daily Mail, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιταλίας και πρώην της Γιούβε έχει κάνει ήδη συζητήσεις με την διοίκηση των Λονδρέζων και φέρεται να ζήτησε οπωσδήποτε την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή προκειμένου να πειστεί.

Ποιος είναι αυτός ο ποδοσφαιριστής;

Ο Πολ Πογμπά.

Οπως αναφέρουν οι Αγγλοι, ο Κόντε θεωρεί απαραίτητη την απόκτηση του Γάλλου αν η Τσέλσι θέλει να δείξει ότι έχει διάθεση να χτίσει μια νέα ομάδα για τα επόμενα χρόνια και παράλληλα έχει και άλλα δύο ονόματα στη λίστα του.

Το ένα είναι αυτό του αμυντικού της Ατλέτικο Μαδρίτης Χοσέ Χιμένες και το άλλο αυτό του Μάρκο Βεράτι της Παρί Σεν Ζερμέν. Υπενθυμίζουμε ότι μόλις πριν μια μέρα ο Πογμπά ήταν πρωταγωνιστής και σε άλλο μεταγραφικό ρεπορτάζ και συγκεκριμένα σε αυτό του calciomercato.com, σύμφωνα με το οποίο χρειάζονται περισσότερα από 100 εκατ. ευρώ για να μπει σε συζητήσεις για το μέλλον του η Γιουβέντους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου