11 Φεβ 2016

Πογκμπά: Πρέπει να ωριμάσω, στην καρδιά είμαι ένα παιδί

Η Γιούβε δεν έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια να είναι στη 2η θέση αλλά αυτό θα έχει την ευκαιρία να το... διορθώσει το βράδυ του Σαββάτου, όπως είπε ο Πολ Πογκμπά.

Οι μπιανκονέρι έχουν κάνει 14 σερί νίκες, επίδοση ρεκόρ στην ιστορία τους, με αποτέλεσμα να έχουν... καταπιεί όλες τις υπόλοιπες ομάδες και να είναι πίσω μόνο από τη Νάπολι.

Ο αγώνας του Σαββάτου δίνει την ευκαιρία στη Γιούβε να ολοκληρώσει την μεγάλη αντεπίθεση της και να πατήσει για πρώτη φορά φέτος στην κορυφή, με τον Γάλλο άσο να δίνει το κλίμα μέσω των δηλώσεων του.

«Πρέπει να προσεγγίσουμε το ματς όπως όλα τα υπόλοιπα. Δεν είμαστε πρώτοι και αυτό είναι σαν... χαστούκι για εμάς επειδή δεν είμαστε συνηθισμένοι σε κάτι τέτοιο. Το πιο σημαντικό, όμως, δεν είναι το πού είμαστε τώρα αλλά το να είμαστε πρώτοι στο τέλος για να κατακτήσουμε τον τίτλο. Δεν είμαστε στην 1η θέση αυτή την στιγμή αλλά δεν χάνουμε το μυαλό μας, το σημαντικό είναι να είμαστε πρώτοι στο τέλος» είπε ο Πογκμπά και συμπλήρωσε: «Ποτέ δεν αμφέβαλα ότι θα κάνουμε μια σπουδαία σεζόν, ποτέ δεν σκέφτηκα ότι η Γιούβε τελείωσε».

Και επειδή τα μεταγραφικά ρεπορτάζ, με μεγάλα ποσά, είναι συνεχή για τον ίδιο, ο Γάλλος θέλησε να δείξει ότι δεν ασχολείται, λέγοντας ότι «με υπολογίζουν όλο και περισσότερο στο πλάνο της Γιουβέντους αλλά πρέπει να ωριμάσω. Στην καρδιά είμαι ένα παιδί αλλά στο γήπεδο αισθάνομαι ένα σημείο αναφοράς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου