19 Φεβ 2016

Πογκμπά: Μπορεί να υπάρξει η πιθανότητα να συνεργαστώ με τον Γκουαρντιόλα

Ο Πολ Πογκμπά αποθέωσε τον Σάμι Κεντίρα και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεργαστεί κάποτε με τον Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο πρώτος αγώνας της Γιουβέντους με την Μπάγερν πλησιάζει και λογικό είναι παίκτες των μπιανκονέρι να μιλάνε σε γερμανικά ΜΜΕ. Το έκανε πριν δύο μέρες ο Αλβαρο Μοράτα, το έκανε τώρα και ο Πογκμπά στο Sky Sport Deutschland.

«Η Μπάγερν; Βλέπω συχνά τα παιχνίδια της και είναι μια ομάδα που μου αρέσει πολύ όπως παίζει. Συγκεκριμένα θαυμάζω έναν παίκτη της. Τον Τόμας Μίλερ» είπε ο Πογκμπά, ο οποίος στη συνέχεια είπε τα καλύτερα για τον Κεντίρα: «Κατά τη διάρκεια του αγώνα κερδίζει την μπάλα απίστευτα πολλές φορές και αυτό τον μετατρέπει σε αναντικατάστατο για εμάς. Είναι ένας ποδοσφαιριστής με πέντε πνευμόνια».

Η επόμενη ερώτηση των Γερμανών αφορούσε τον Γκουαρντιόλα και το αν ο Πογκμπά θα συνεργαστεί μαζί του κάποια στιγμή στο μέλλον, για να απαντήσει: «Είναι ένας προπονητής με σπουδαία εμπειρία και με μια πολύ ωραία ποδοσφαιρική φιλοσοφία, η οποία χαρακτηρίζει πάντα τις ομάδες του και όλοι τις σέβονται. Το μέλλον; Δεν το ξέρω, είμαι παίκτης της Γιουβέντους, ποιος ξέρει το μέλλον; Μπορεί να υπάρξει αυτή η πιθανότητα».

2 σχόλια:

  1. Για τον Κεντίρα έχει απόλυτο δίκιο..!! Για την άλλη δήπωση..., εί ναι ενός ανώριμου ποδοσφαιριστή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε ναι.., για να φτάσει το επίπεδο του Κεντίρα θέλει πολλή δουλειά... και αν... Τον συμπαθούσα, αλλά μου φαίνεται δε θα το κάνω πια... Ας ΦΆΕΙ ΚΙ` ΑΥΤΌς ΑΠΌ ΜΌΝΟς ΤΟΥ ΤΑ ΜΟΎΤΡΑ ΤΟΥ, Όπως Ο Βιντάλ και άλλοι... και να μην ξανατολμήσουν να σκεφτούν να ξαναγυρίσουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή