13 Φεβ 2016

Οι πιθανές ενδεκάδες της Γιούβε και της Νάπολι

Με άμυνα τεσσάρων και τον Κουαδράδο βασικό αναμένεται να παραταχθεί η Γιουβέντους ενώ για τη Νάπολι δεν υπάρχει κάποια έκπληξη.

Η ώρα για το ντέρμπι κορυφής έφτασε και οι Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και Μαουρίτσιο Σάρι έχουν πάρει τις αποφάσεις τους. Ποιες είναι αυτές, βέβαια, θα φανεί το βράδυ αλλά ο ιταλικός Τύπος δίνει ήδη τις πιθανές 11άδες των δύο διεκδικητών του τίτλου. Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ, λοιπόν, η Γιουβέντους θα παραταχθεί με 4-4-2, το οποίο μπορεί να γίνεται και 4-3-3.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μπουφόν, στα δύο άκρα της άμυνας οι Λιχτστάινερ και Εβρά ενώ στόπερ θα είναι οι Μπαρτσάλι και Μπονούτσι. Δεξιά στο κέντρο ο Κουαδράδο, αριστερά ο Πογκμπά και χαφ οι Μαρκίζιο-Στουράρο, με τους Ντιμπάλα-Μοράτα να αποτελούν το επιθετικό δίδυμο. Δεν αποκλείεται, όμως, να είναι και 4-3-3, με τον Πογκμπά να πάει δίπλα στους Μαρκίσιο-Στουράρο, τον Κουαδράδο δεξί εξτρέμ και τον Ντιμπάλα αριστερά, με τον Μοράτα στην κορυφή.

Σε ό,τι αφορά τη Νάπολι, δεν αναμένεται κάποια έκπληξη από τον Σάρι, που θα ακολουθήσει την... πεπατημένη. Σύστημα 4-3-3 δηλαδή, με τον Ρέινα στο τέρμα, τους Χισάι-Γκουλάμ στα δύο άκρα και στο κέντρο της άμυνας τους Κουλιμπαλί-Χισάι, με τριάδα στο κέντρο τους Αλαν-Ζορζίνιο-Χάμσικ. Αρισερό εξτρέμ ο Ινσίνιε, δεξιά ο Καγιεχόν και φορ ο Ιγκουαΐν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου