22 Φεβ 2016

Απίστευτες δηλώσεις Πολ Μπράιτνερ για τη Γιουβέντους

Ο,τι καλύτερο θα είναι για την Γιουβέντους αν έστω ένας στην Μπάγερν Μονάχου συμφωνεί με τις απόψεις του Πολ Μπράιτνερ.

Ο παλαίμαχος άσος και αρχηγός των Βαυαρών, από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές που έχει βγάλει η Γερμανία, έκανε δηλώσεις μία μέρα πριν το ματς του Τορίνο και αυτά που είπε, πραγματικά, δεν υπάρχουν. Και δεν χρειάζεται και να τα σχολιάσουμε. Αρκεί, απλά, να τα διαβάζεις...

«Μόνο η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης είναι στο επίπεδο μας. Δύσκολος αντίπαλος η Γιουβέντους; Δεν βλέπω κανένα κίνδυνο. Πρέπει απλά να δείξουμε την κλάση μας σε αυτά τα δύο ματς, αν το κάνουμε δεν θα ανησυχήσουμε για τίποτα. Αν εγώ είμαι δυνατός, δεν με απασχολεί τι κάνει ο αντίπαλος. Αν η Μπάγερν παίξει σε ένα φυσιολογικό επίπεδο, η Γιουβέντους δεν θα έχει καμία πιθανότητα. Το ίδιο θα ίσχυε και για την Παρί Σεν Ζερμέν, μόνο με τις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ χρειάζεται η καλύτερη δυνατή απόδοση. Από τις υποψήφιες αντιπάλους της Μπάγερν, η πιο δύσκολη ήταν η Παρί. Ανάμεσα στη Γιούβε και τις υπόλοιπες δεν βλέπω καμία διαφορά» είπε στο ξεκίνημα του ο Μπράιντερ και όταν του είπαν ότι είναι υπερβολικό το να λέει πως δεν υπάρχει καμία διαφορά ανάμεσα στη Γιουβέντους και τη Γάνδη, για παράδειγμα, εντυπωσίασε με την απάντηση του.

«Η Γιουβέντους πιο δυνατή από τη Γάνδη; Οποιος λέει τέτοια πράγματα προφανώς δεν βλέπω τι γίνεται στο ποδόσφαιρο του Βελγίου. Τα τελευταία χρόνια έχουν βγάλει σπουδαίους ποδοσφαιριστές και θα θυμηθείτε τα λόγια μου όταν η Βόλφσμπουργκ αποκλειστεί (στο πρώτο ματς η Βόλφσμπουργκ νίκησε 3-2 στο Βέλγιο...)».

Εντυπωσιακός ήταν ο Μπράιτνερ όμως και όταν του επισημάνθηκε ότι η Γιούβε έχει δυνατή άμυνα.

«Δυνατή άμυνα η Γιούβε; Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Μέχρι τώρα έχουμε δει ότι κάθε αντίπαλος της Μπάγερν παίζει με εννιά παίκτες στην άμυνα ελπίζοντας στο 0-0. Αντιμετώπισα τις ιταλικές ομάδες την δεκαετία του '70, ακόμη και σήμερα παίζουν όπως τότε και δεν νομίζω πως θα αλλάξουν σύντομα».

1 σχόλιο:

  1. ναι να θυμισουμε βεβαια στον αγαπητο Πολ οτι ηδη απο τη δεκαετια του 70' οι ιταλικες ομαδες και η ιταλικη εθνικη γλενταγαν τις αντιστοιχες γερμανικες οπου κ οποτε τις εβρισκαν στο διαβα τους...απο εναν αρρωστο νερατζουρο, καλη επιτυχια ΓΙΟΥΒΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή