24 Φεβ 2016

Ντιμπάλα: Όταν μας έφυγε ο φόβος, απελευθερωθήκαμε. Πολύ δύσκολη η ρεβάνς

Ο Πάουλο Ντιμπάλα ήταν αυτό που έβαλε ξανά τη Γιουβέντους στο ματς με το γκολ του 1-2 και πιστεύει ότι οι μπιανκονέρι μπορούν να πάρουν την πρόκριση στο Μόναχο.

Προφανώς και κανείς δεν μπορεί να είναι απολύτως ικανοποιημένος με το τελικό 2-2 αλλά έτσι όπως εξελισσόταν το ματς, με το 0-2 στο 55’, μάλλον όλοι θα... υπέγραφαν για την ισοπαλία.

Αυτή η εξέλιξη, όπως είπε και ο Αργεντίνος άσος, δίνει ψυχολογία στην ομάδα ενόψει της ρεβάνς, αρκεί όμως στο Μόναχο να μπει με τη σωστή νοοτροπία από το ξεκίνημα της αναμέτρησης.

«Χαίρομαι για το πρώτο μου γκολ στο Champions League, ήταν σημαντικό αλλά πάνω από όλα μετράει η συνολική αντίδραση της ομάδας. Ξέραμε ότι θα ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς και αποδείχθηκε και στο γήπεδο. Με την αντίδραση μας δείξαμε ότι θέλουμε να παλέψουμε ως το τέλος και κρατήσαμε ανοιχτή την υπόθεση-πρόκριση. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε λάθη, τους επιτρέψαμε να μας πιέσουν πολύ και επειδή είναι τόσο δυνατή ομάδα, αργά ή γρήγορα θα σου κάνουν τη ζημιά. Μετά το 0-2, κατά κάποιο τρόπο, έφυγε κάθε φόβος που είχαμε, και αρχίσαμε να τους πιέζουμε από ψηλά, κάνοντας το παιχνίδι μας. Ξέρουμε ότι είναι πολύ δύσκολη η ρεβάνς αφού στο γήπεδο τους είναι πολύ λίγες οι ομάδες που μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα αλλά αν συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε σήμερα, μπορούμε να προκριθούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου