24 Φεβ 2016

Ο Γκουαρντιόλα διάβασε τις φράσεις στους τοίχους του Juventus Stadium και ένιωσε δέος

Ενα από τα καλύτερα ματς της καριέρας του ως προπονητής ήταν το χθεσινό για τον Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος... διάβασε τους τοίχους του Juventus Stadium.

Η Μπάγερν ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, φάνηκε να καθαρίζει το ματς νωρίς στην επανάληψη αλλά στο τέλος έφυγε με το 2-2 και θα μπορούσε και να χάσει, όπως είπε ο προπονητής της.

«Είχαν ευκαιρίες για να σκοράρουν, το έκαναν δύο φορές και θα μπορούσαν να βάλουν και τρίτο γκολ. Είμαι ικανοποιημένος, όμως, γιατί ξέρω ποια ομάδα έχουμε απέναντι μας. Δεν είμαι τρελός για να πιστεύω ότι θα έρθουμε εδώ και θα νικήσουμε με 7-0 ή ότι δεν θα μας κάνει φάσεις η Γιούβε. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 2-2 αλλά ειλικρινά ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μου ως προπονητές, ένα από τα πιο όμορφα ματς» είπε ο προπονητής της Μπάγερν.

«Απέναντι μας ήταν μια ομάδα που κατέκτησε τέσσερα σερί πρωταθλήματα και πάει για το πέμπτο, πέρυσι ήταν στον τελικό του Champions League, πράγμα που σημαίνει ότι τα πήγε καλύτερα από εμάς πέρυσι. Δεν γίνεται να έρθεις στο Τορίνο και να κυριαρχήσεις για 90 λεπτά, μιλάμε για τους φιναλίστ του Champions League, μια ομάδα που έχει τον Ντιμπάλα, τον Μπουφόν, τον Πογκμπά, τον Μαρκίσιο, τον Μάντζουκιτς, τον Κουαδράδο και φυσικά τον Μπονούτσι, ο οποίος είναι από τους αγαπημένους μου παίκτες. Είναι μια ομάδα με ποιότητα και προσωπικότητα ενώ έχουν και ένα υπέροχο γήπεδο με τρομερή ατμόσφαιρα από τους οπαδούς τους», συμπλήρωσε

Από εκεί και πέρα, ο Καταλανός μίλησε για την ρεβάνς και είπε ότι «δεν θα παίξουμε για να υπερασπιστούμε το 2-2 και πιστεύω ότι και η Γιουβέντους θα παίξει διαφορετικά με τις επιστροφές των Κιελίνι και Αλεξ Σάντρο, θα είναι ένα όμορφο παιχνίδι», για να καταλήξει με... ξεχωριστό τρόπο.

«Η Γιουβέντους είναι μια οργανωμένη, μια δυνατή ομάδα με προσωπικότητα και με σπουδαία ιστορία. Διάβασα στο εσωτερικό του γηπέδου τις φράσεις μεγάλων προσωπικοτήτων που πέρασαν από αυτή την ομάδα, πρόσωπα και φράσεις που αποδεικνύουν την σπουδαία ιστορία της Γιουβέντους. Θα είναι πολύ όμορφο και το δεύτερο παιχνίδι, όπως είπα και στον Αλέγκρι όταν έληξε το ματς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου