20 Φεβ 2016

Αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό πέταξαν στο πούλμαν της Γιούβε οι οπαδοί της Μπολόνια

Για ακόμη μία φορά η Μπολόνια υποδέχθηκε την Γιουβέντους με... πολεμικό κλίμα, φτάνοντας στο σημείο να πετάξουν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό στην ομάδα!

Για κάποιο λόγο που κανείς φυσιολογικός άνθρωπος δεν μπορεί να καταλάβει, οι οπαδοί της Μπολόνια περιμένουν πώς και πώς να πάει η Γιουβέντους στην πόλη τους για να... επιτεθούν.

Αντίπαλοι μας δεν είναι, κάποια οπαδική κόντρα δεν υπάρχει γιατί είναι άλλα τα μεγέθη αλλά παρ' όλα αυτά οι οπαδοί των ροσομπλού, όταν φυσικά είναι στη Serie A η ομάδα τους, κάνουν τραγικά πράγματα την ημέρα του αγώνα.

Το 2013, για παράδειγμα, θυμόμαστε τον Κόντε να είναι σε έξαλλη κατάσταση λόγω της υποδοχής με πέτρες στο πούλμαν. Τώρα το πήγαν ένα βήμα παραπέρα το θέμα και πέταξαν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό την ώρα που οι ποδοσφαιριστές κατέβαιναν από το πούλμαν!

Το γεγονός ότι δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, ή ενδεχομένως και κάτι ακόμη χειρότερο, μάλλον είναι θέμα τύχης, με τον Μπέπε Μαρότα να τοποθετείται για το θέμα.

«Φαίνεται ότι κάθε φορά εδώ θα μας περιμένουν κάτι εκατοντάδες για να συμπεριφερθούν με τρόπο που μόνο πολιτισμένος δεν είναι. Η σημερινή πράξη των οπαδών κατά της αποστολής της Γιουβέντους είναι μια πράξη βίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου