20 Φεβ 2016

Σημάδια κούρασης από τη Γιούβε

Κάποια στιγμή όλα τα σερί σπάνε. Ετσι έγινε και την Παρασκευή το βράδυ στη Μπολόνια. Μια κακή Γιούβε πέταξε δύο βαθμούς και έδωσε το κίνητρο της κορυφής και πάλι στη Νάπολι.

Αρθρογραφία | Γιουβέντους

Αν δει κάποιος ποδοσφαιρικά την κατάσταση, μακριά από το τι περιμένει ή τι θα ήθελε, οι πρωταθλητές και κυπελλούχοι Ιταλίας βρίσκονταν σε πτωτική αγωνιστική πορεία τις τελευταίες αγωνιστικές.

Τελευταίο καλό παιχνίδι της ομάδας ήταν στη Βερόνα απέναντι στην Κιέβο. Τότε που η σούπερ εμφάνιση συνοδεύτηκε με το επιβλητικό 0-4. Ακολούθησε με αγχωτική νίκη 1-0 με την Τζένοα και ένα 2-0 με τη Φροζινόνε που ως εικόνα ήταν πιο δύσκολο από ό,τι η διαφορά των δύο τερμάτων.

Τρίτο παιχνίδι που δεν τράβηξε η Γιούβε αλλά το πήρε, ήταν το 1-0 επί της Νάπολι στην εκπνοή. Στην Μπολόνια, η ομάδα έκανε, πάνω-κάτω, μια εμφάνιση καρμπόν με τις τελευταίες που μας έχει δείξει. Απλά στο Νταλ Αρα το πληρώσαμε και απωλέσαμε βαθμούς.

Προφανώς δεν ήρθε η συντέλεια του κόσμου ούτε θα ξεχάσουμε το επιτυχημένο σερί των 15 αγώνων. Οι παίκτες που έκαναν το απίστευτο come back δεν έγιναν ξαφνικά… παλτά ή άχρηστοι. Κουρασμένη είναι η ομάδα, με λιγότερες επιλογές μάλιστα λόγω αρκετών τραυματισμών. Και δεν υπάρχει χρόνος ξεκούρασης καθώς ακολουθεί το σούπερ ντέρμπι με την Μπάγερν.

Σήμερα που μιλάμε, η Γιούβε είναι πάλι πρώτη, στο +2 από τη Νάπολι. Η ομάδα του νότου αγωνίζεται τη Δευτέρα το βράδυ στην έδρα της με την Μίλαν. Ας περιμένουμε να δούμε πως θα αντιδράσουν οι παρτενοπέι. Δύσκολο να είσαι πρώτος, δύσκολο να κυνηγάς κιόλας.

Forza Juve!

Famiglia Bianconera

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου