11 Φεβ 2016

Ποιον δεν εμπιστεύεται ο Αλέγκρι και ποια είναι τα πλάνα για την ενδεκάδα με τη Νάπολι

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι φέρεται να έχει αποφασίσει την επιστροφή σε άμυνα τεσσάρων αλλά όχι ακόμη και το ποιο θα είναι το σύστημα της Γιουβέντους.

Ο τραυματισμός του Τζόρτζιο Κιελίνι άλλαξε τα πλάνα του προπονητή των μπιανκονέρι, ο οποίος εμφανίζεται από τον Τύπο να μην θεωρεί ακόμη 100% έτοιμο τον Ντανιέλε Ρουγκάνι για να πάρει θέση βασικού σε ένα τέτοιο ματς την παρούσα χρονική στιγμή.

Ετσι, οι πιθανότητες να αλλάξει το σύστημα αυξήθηκαν και τα τελευταία δύο 24ωρα έχει γίνει βεβαιότητα για τον ιταλικό Τύπο.

Ο Αλέγκρι φέρεται να έχει κάνει δοκιμές με άμυνα τεσσάρων στις προπονήσεις αυτών των ημερών, χωρίς όμως να έχει καταλήξει ακόμη ανάμεσα στο 4-3-1-2 και στο 4-3-3. Στην πρώτη περίπτωση, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μπουφόν, δεξιά ο Λιχτστάινερ, αριστερά ένας εκ των Εβρά ή Αλεξ Σάντρο και στο κέντρο της άμυνας οι Μπονούτσι-Μπαρτσάλι. Η τριάδα στα χαφ θα αποτελείται από τους Στουράρο-Μαρκίσιο-Πογκμπά, με τον Περέιρα σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τους Ντιμπάλα-Μοράτα.

Στη δεύτερη περίπτωση, αν δηλαδή επιλεγεί το 4-3-3, η διαφορά είναι ότι θα βίσκεται στον πάγκο ο Περέιρα και θα μπει στην 11άδα ο Κουαδράδο ως δεξί εξτρέμ, με τον Μοράτα να αναλαμβάνει ανάλογο ρόλο στην αριστερή πλευρά και τον Ντιμπάλα στην κορυφή.

Οπως και να έχει, ο Αλέγκρι έχει μπροστά του και την προπόνηση της Παρασκευής, στην οποία θα περιμένει να δει και αν μπορεί να υπολογίζει, έστω για τον πάγκο, τον Κεντίρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου