16 Φεβ 2016

Finale Milano, η νέα μπάλα της Adidas που θα παίξει και η Γιούβε με την Μπάγερν

Καθώς η πιο σημαντική ποδοσφαιρική διασυλλογική διοργάνωση επιστρέφει στα γήπεδα της Ευρώπης, η Αdidas παρουσιάζει τη Finale Milano, την επίσημη μπάλα για τους νοκ άουτ αγώνες και τον τελικό του Champions League.

Η Finale Milano θα χρησιμοποιηθεί από ’δω και πέρα μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης μέχρι να δούμε ποιος είναι το αφεντικό της Ευρώπης.



Εμπνευσμένη από την πόλη που θα φιλοξενήσει τον μεγάλο τελικό, το Μιλάνο, ο σχεδιασμός της Finale Milano περιλαμβάνει μερικά από τα πιο εμβληματικά αξιοθέατα και σύμβολα της πόλης, όπως τη Σκάλα του Μιλάνου αλλά και το γήπεδο που φιλοξενεί τις δύο ομάδες της πόλης. Κάθε αστέρι στη μπάλα διαθέτει ένα εντυπωσιακό σχέδιο και στο σύνολό τους σχηματίζουν το λογότυπο του UEFA Champions League.

Σχετικά με την μπάλα της Adidas Finale Milano:



- Η εξωτερική επιφάνεια είναι σχεδιασμένη για να προσφέρει άψογο κράτημα και κορυφαία απόδοση.
- Το πάνελ της μπάλας είναι κολλημένο με θερμική επεξεργασία, παρέχοντας μια ενιαία επιφάνεια χωρίς ραφές για καλύτερη επαφή και τέλειο κοντρόλ.
- Η Finale Milano θα χρησιμοποιηθεί σε όλους τους αγώνες του UEFA Champions League από τις 16 Φεβρουαρίου μέχρι και τον τελικό στις 28 Μαΐου.

Σχετικά θέματα

http://www.forzajuve.gr/2016/01/10_30.html
Οι 10 πιο ακριβές φανέλες της Ευρώπης και ο χορός εκατομμυρίων. Στην 8η θέση της λίστας με τις πιο ακριβές φανέλες παγκοσμίως βρίσκεται η Γιουβέντους. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/01/adidas.html
Η μεταγραφή της Adidas, η βαριά κληρονομιά και τα νούμερα του Ομίλου. Η μάχη στην αθλητική βιομηχανία είναι μεγάλη και οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε κορυφαίο επίπεδο συνεχώς σχεδιάζουν τις κινήσεις τους στην εμπορική και οικονομική σκακιέρα. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2015/11/adidas-puma.html
Η ιστορία της Adidas που έφερε την… ίδρυση της Puma. Μια γερμανική οικογένεια που έμελλε να αφήσει το όνομά της στην αθλητική βιομηχανία, δύο πασίγνωστες εταιρείες και μια πολύ μεγάλη κόντρα συνθέτουν το παζλ της Adidas, της εταιρείας που ντύνει σήμερα τη Γιουβέντους. [Ολόκληρο το θέμα +]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου