1 Μαρ 2016

Το 16χρονο αστέρι της Γιούβε που έχει τρελάνει κόσμο και ένα… κακό που τον συνοδεύει

Ενας 16χρονος από τις ακαδημίες της Γιουβέντους έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών Αγγλων αλλά είναι έτοιμος να δεσμευθεί με επαγγελματικό συμβόλαιο.

Το όνομα του Μόιζες Κιν δεν το είχαμε ακούσει ως τώρα αλλά αν πιστέψουμε Ιταλούς και Αγγλους, μάλλον θα το ακούσουμε πολλές φορές στο μέλλον. Πρόκειται για έναν 16χρονο επιθετικό, με Ιβοριανούς γονείς αλλά γεννηθείς στην Ιταλία, που τρελαίνει τους σκάουτερ όλων με τις επιδόσεις του στους Allievi (ομάδα μικρών ηλικιών) της Γιούβε.

Ο Κιν, ο οποίος ξεχωρίζει για την ταχύτητα του, την τεχνική του και γενικά τα σωματικά προσόντα του, έχει προκαλέσει ήδη το ενδιαφέρον των Αρσεναλ (εγγύηση ο Αρσέν Βενγκέρ σε τέτοιες ηλικίες), Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι αλλά οι Μπέπε Μαρότα και Φάμπιο Παράτιτσι έχουν έτοιμο τριετές συμβόλαιο, το οποίο μπορεί να υπογράψει πλέον καθώς πριν δύο μέρες έκλεισε τα 16 του χρόνια.

Εχει ήδη πετύχει 17 γκολ στο πρωτάθλημα των Allievi και οι εμφανίσεις του ήταν τέτοιες ώστε ο Φάμπιο Γκρόσο να τον πάρει στην Primavera για τον ημιτελικό κυπέλλου με την Φιορεντίνα, όπου επίσης σκόραρε ενώ άνοιξε λογαριασμό, πριν λίγο καιρό, και με την εθνική Ιταλίας αυτών των ηλικιών σε ένα ματς με την Ισπανία.

Το μόνο... κακό, είναι ότι ο μάνατζερ του είναι ο Μίνο Ραϊόλα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου