1 Μαρ 2016

Αλεξ Σάντρο: Γι’ αυτό επέλεξα τη Γιούβε

Για το πώς έχει βελτιωθεί ήδη στη Γιουβέντους, για τον λόγο που την επέλεξε και για την ρεβάνς με την Μπάγερν στο Μόναχο μίλησε ο Αλεξ Σάντρο.

Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ επέστρεψε στη δράση στο ντέρμπι με την Ιντερ και ήταν πολύ καλός όπως πάντα, συνεχίζοντας την ανοδική πορεία του.

«Σε αυτή την ομάδα βρήκα πολλούς σπουδαίους ποδοσφαιριστές με πολλή εμπειρία. Σίγουρα έμαθα και μαθαίνω πολλά από αυτούς, νιώθω πιο ώριμος και καλύτερος στο τακτικό κομμάτι. Οι συμπαίκτες μου και ο προπονητής με έχουν βοηθήσει πολύ, θα κάνω τα πάντα για να συνεχίσω να βελτιώνομαι και να βοηθάω τους συμπαίκτες μου», είπε ο ίδιος μιλώντας στο Sky Italia και στη συνέχεια εξέφρασε τον θαυμασμό του για τους μπιανκονέρι: «Η Γιουβέντους είναι μια σπουδαία ομάδα με τεράστια ιστορία. Αυτό σημαίνει ότι ο στόχος πρέπει να είναι η νίκη σε κάθε διοργάνωση που συμμετέχει. Το ήξερα πριν έρθω εδώ, βασικά αυτός ήταν και ο λόγος που επέλεξα την Γιούβε. Γιατί ήξερα ότι είναι μια ομάδα νικήτρια που στοχεύει πάντα ψηλά. Είμαι σίγουρος, επομένως, ότι θα παλέψουμε ως το τέλος σε όλα τα μέτωπα».

Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του, του ζητήθηκε ένα σχόλιο για την Μπάγερν και το Champions League, για να πει: «Κόντρα στην Μπάγερν ξέραμε ότι έπρεπε να δώσουμε μια μεγάλη μάχη και να είμαστε τέλειοι στην άμυνα, ήμασταν καλοί. Είμαι σίγουρος ότι στη ρεβάνς θα είμαστε καλύτεροι. Σε τέτοια ματς πρέπει να μπεις με αυτοπεποίθηση και με σκοπό να εφαρμόσεις αυτά που έχεις δουλέψει με τον προπονητή τις προηγούμενες μέρες. Συγκεντρωμένοι, έτοιμοι να δώσουμε το 100%. Ξέρουμε ότι η δύναμη μας είναι το γεγονός ότι αντιμετωπίζουμε κάθε ματς σαν τελικό και κόντρα στην Μπάγερν θα πρέπει να τα δώσουμε όλα γιατί παίζουμε πολλά σε αυτό το ματς. Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τα δώσουμε όλα στο γήπεδο».

3 σχόλια:

  1. εαν συνεχισει ετσι και να σταθει τυχερος με τους τραυματισμους,προβλεπεται λαμπρο μελλον...εξαιρετικα τα δειγματα που εχει δειξει...απο τους αγαπημενους μου φετος...εβρα και κεντιρα πρεπει να ειναι αναπληρωματικοι...σαντρο και στουραρο δινουν αλλη ενεργεια στην ομαδα....fino alla fine

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συμφωνώ εν μέρη γιατί ο κεντίρα δίνει σταθερότητα και προσδίδειηρεμία στην ομάδα.

      Διαγραφή
  2. Ο βραζιλιανος μου αρεσει πολυ γιατι ειναι τρελος τρεχει ακαταπαυστα δεν αφηνει κενα στην αμυνα και εχει κατι τρελες εκλαμψεις στην επιθεση που πολλες φορες εχει δωσει η ασσιστ η εχει σκοραρει ο ιδιος.Πολυ ενεργεια.Ο Κεντιρα επειδη εχετε γραψει ποιο πανω ναι μεν ειναι καλος τακτικα αλλα δυστυχως δεν εχει τα τρεξιματα που θα ηθελε η θεση και ετσι ο Μαρκιζιο εχει φτασει σχεδον σε σημειο πολλες φορες να παλευει μονος του να καλυψει κενα.Αφου η ομαδα δεν θελει να δωσει πολλα λεφταμακαρι να επαιρνε το Μπανεγα.Γιατι και φετος ολοι νομιζω οτι περιμεναμε τον Περευρα αλλα οι τραυματισμοι τον αφησαν πολυ πισω.Και ο Στουραρο ναι οκ ειναι δυναμικος αλλα ακομα δεν ειναι για αυτο που θελει η Γιουβε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή