2 Μαρ 2016

Το στενό πρέσινγκ για τον Ισκο και η οικονομική διαφορά που χωρίζει Γιούβε-Ρεάλ

Οι εξελίξεις στην Ρεάλ Μαδρίτης επαναφέρουν τις φήμες για το ενδιαφέρον της Γιουβέντους για τον Ισκο.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν αμφισβητείται, οι παίκτες τσακώνονται μεταξύ τους και η διοίκηση φέρεται να έχει αποφασίσει ότι δύο είναι προς πώληση. Ο ένας είναι ο Χάμες Ροντρίγκες, ο άλλος είναι ο Ισκο.

Ο 23χρονος επιθετικός μέσος που αρέσει πολύ στην Γιούβε και αυτό δεν είναι κρυφό... Ούτε στην Ιταλία ούτε στην Ισπανία, όπου η μαδριλένικη «AS» επανέφερε χθες το ρεπορτάζ για το ενδιαφέρον που υπήρξε και τον Ιανουάριο.

Τότε, η εφημερίδα είχε υποστηρίξει ότι οι μπιανκονέρι είχαν έτοιμα 30 εκατ. ευρώ για τον Ισκο και ότι είχε μεσολαβήσει και ο Αλβαρο Μοράτα, που είναι φίλος του, για να τον πείσει ότι η Γιουβέντους είναι η καλύτερη επιλογή.

Η αλλαγή προπονητή, όμως, φρέναρε τα πάντα ενώ και ο ίδιος δεν ήταν θετικός στο να αλλάξει η ομάδα κατά τη διάρκεια της σεζόν. Για το καλοκαίρι, όμως, μπορεί και να αλλάξουν τα πράγματα.

Σύμφωνα με όσα έγραψε ξανά η AS, ο Μοράτα συνεχίζει το ψήσιμο στον Ισκο και ο Μπέπε Μαρότα έχει πάντα έτοιμα εκείνα τα 30 εκατ. ευρώ. Το θέμα είναι ότι η Ρεάλ, όπως λέει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, θέλει τουλάχιστον 40 για να τον πουλήσει. Εκτός, λέμε εμείς, αν γίνει κανένα πιο γενικό deal ανάμεσα στις δύο ομάδες και ο Ισκο είναι μέρος αυτού...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου