1 Μαρ 2016

Τι συμβόλαιο θα προτείνει η Γιουβέντους στον Μπαρτσάλι

Δεδομένη θεωρείται πλέον η συμφωνία με τον Αντρέα Μπαρτσάλι για την ανανέωση του συμβολαίου και απομένει η επισημοποίηση.

Τέσσερα πρωταθλήματα, ένα κύπελλο, τρία Σούπερ Καπ και συνεχίζουμε... Αυτός είναι ο απολογισμός της Γιουβέντους την τελευταία τετραετία -αφήνοντας απ' έξω την ευρωπαϊκή επιστροφή- στην οποία βασίστηκε σε κάποιους ποδοσφαιριστές που απέδειξαν την αξία τους και την προσωπικότητα τους. Ενας από αυτούς είναι και ο Αντρέα Μπαρτσάλι, ο οποίος αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2011 για... μόνο 300.000 ευρώ!

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός παραμένει, στα 34 του, αξιόπιστος όπως πάντα και θα παραμείνει στο Τορίνο μέχρι και το 2018, όταν και θα βάλει τέλος στην καριέρα του. Οι συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου άρχισαν πριν ίγο καιρό και τώρα φαίνεται πως ολοκληρώθηκαν αφού οι Ιταλοί κάνουν λόγο για συμφωνία για ακόμη δύο χρόνια.

Διετές συμβόλαιο ήθελε ο Αντρέα, διετές συμβόλαιο του πρότεινε και η Γιουβέντους, με την επισημοποίηση της συμφωνίας να αναμένεται προσεχώς.

Και όπως έγινε με τους Μπουφόν, Κιελίνι, Μαρκίσιο και Μπονούτσι, έτσι και με τον Μπαρτσάλι, αναμένεται να γίνει συνέντευξη Τύπου παρουσία του Αντρέα Ανιέλι, ο οποίος τιμάει έτσι τον βασικό ιταλικό κορμό της Κυρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου